Drew Barrymore otkrila zašto sjedi toliko blizu gostima u svojoj emisiji

Screenshot: YouTube

Glumica Drew Barrymore, koja vodi emisiju The Drew Barrymore Show, više puta bila je meta kritika zbog svog ponašanja prema gostima. Često se po društvenim mrežama komentiralo kako neprimjereno drži celebove za ruku ili im sjedi preblizu. 

"Sjedi preblizu drugim ljudima", "Podsjeća me na svaku osobu koja mi se ikad previše približila, zbog čega mi je bilo jako neugodno", "Zašto im sjedi tako blizu?" komentiralo se po društvenim mrežama.

Drew je progovorila o tome. "Pokušat ću prakticirati fizičku distancu iako mi to nije jača strana", rekla je za Entertainment Tonight pa otkrila zašto to radi: "Znate li koliko mi je pandemija bila teška? Bila sam sama u studiju, volim biti s ljudima."

Jasno joj je, rekla je, da mnogima to nije drago te se svima ispričala. 

Mnogi smatraju da pretjeruje

Podsjetimo, krajem prošle godine naišla je na žestoke kritike nakon što je u emisiji ugostila Opru Winfrey. U isječku podijeljenom na društvenim mrežama Drew cijelo vrijeme kolegicu drži za ruku. U jednom trenutku Oprah se miče po kauču dok priča i čini se da želi maknuti ruku, no Drew je čvrsto drži. Uz to ju je drugom rukom i milovala po ruci. 

Ispod videa, ali i po internetu, skupila se hrpa komentara i mnogi su pisali da je taj trenutak iz emisije bio prilično neugodan. 

"Drew, ne vole se svi držati za ruke", "Oprah svojim tijelom jasno govori da želi svoju ruku nazad", "Da bar Drew prestane dirati ljude. Isto je učinila i s Dolly", "Ovo je vrlo neugodno gledati", "Držanje za ruku i milovanje je moja granica", "Volim Drew, ali držat ću se samo njenih filmova. Ovdje se čini tako fejk, sve je previše čudno", "Ne želi svatko da ga se dira i miluje. Moraš naučiti što je osobni prostor", "Ovo diranje je nepotrebno", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.