Drugi dio trilogije: ITD band ima novu pjesmu čiji spot krije zanimljivu priču

Screenshot/Foto: YouTube/Press

GLAZBENA priča ITD banda koja je započela pjesmom "Plesač na žici", dobiva zasluženi nastavak.

"Proljeće" je nova pjesma benda koji se vraća na rock scenu. Miroslav Rus, autor pjesama, ali i idejni začetnik ITD banda, davno je rekao da bend nikada nije zatvorio vrata svog postojanja te da je jedini problem bila pauza uzrokovana činjenicom da su on i pjevač Brane Bekić živjeli na dvije različite strane svijeta.

"Proljeće" je potvrda Rusovih riječi, ali i nastavak trostrukog niza pjesama i spotova kojim se najavljuje novi album ITD-a nakon više od dva desetljeća pauze.

"Riječ je o istinskoj trilogiji. Tri spota s istim glumcem koji pričaju priču o mom i životu ITD banda. To je svojevrsna posveta nekim mojim pogledima na svijet", istaknuo je ovom prigodom Rus.

I ova pjesma nastavlja poznati Rusov autorski rukopis, prepoznatljiv sve ove godine u uspješnicama ITD banda, ali i brojnih drugih pjevača.

"Proljeće" ima i svoj videospot koji se nastavlja na kraj prethodnika "Plesač na žici", a sniman je na prvi dan proljeća, na lokacijama u Topuskom i Zagrebu. Glavnu mušku ulogu ponovno je odigrao Tin Rožman, dok je djevojku u spotu, kako je scenarijem zamislio sam Rus, utjelovila Antonia Ćosić.

Niže možete pogledati i spot za pjesmu "Plesač na žici".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.