Dubrovačke čari: Ralph Fiennes u društvu sina srpskog tajkuna uživao u morskim delicijama

ZVIJEZDA filma "Schindlerova lista", Ralph Fiennes, koji je posljednjih tjedana s Gerardom Butlerom snimao film "Koriolan" u Beogradu, jučer je u društvu holivudskog zavodnika i Marka Miškovića, sina srpskog tajkuna Miroslava Miškovića, doplovio u Dubrovnik. Dok su dan proveli u šetnji Stradunom, Fiennes je navečer uživao u morskim delicijama u restoranu Ragusa 2.

Kako piše Dubrovnik.net, Fiennes i njegova dugogodišnja djevojka Amanda Harlech počastili su se kamenicama, salatom od jastoga, koktelom od škampa, inćunima, zatim brodetom od škarpina i baba, barbunima i škampima na žaru dok su sve to zalili vinom Miloš Stagnum.

Iako su se čitavu večer odlično zabavljali u društvu Miškovića, Fiennes i Amanda poprilično su se naljutili na fotografe koji su ih ometali tijekom njihove večere, a redatelj se čak ustao od stola i sakrio u restoran dok znatiželjni gosti nisu napustili dubrovački restoran.

Ništa boljeg raspoloženja nisu bili niti danas kada su ih okružili fotografi u dubrovačkoj ACI Marini u Komolcu gdje je usidrena Miškovićeva luksuzna jahta na kojoj borave Fiennes i njegova djevojka.

Podsjetimo, osim slavnog redatelja i glumca, u Dubrovnik je doplovio i Gerard Butler koji se dosad nije maknuo s jahte, već je vrijeme provodio odmarajući se na njoj. Iako mu društvo nije pravila srpska manekenka Martina Rajić, kako je ranije najavljivano, Gerard je bio zauzet i to svojim mobitelom kojega nije ispuštao iz ruku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.