Duet o kojemu se priča: Andrea Qubrick i Lana Klingor na scenu donose Revolvere

Foto: Borna Hržina/Roberto Uzelac

ANDREA Qubrick i Lana Klingor Mihić snimile su duet Revolveri.

Nekadašnje pjevačice ET-a danas su poslovno ostvarene žene s djecom kojoj vlastitim primjerom žele pokazati da se vrata uspjeha otvaraju onima koji se usude realizirati svoje ideje. Andrea je prethodnim singlom Bolovi najavila vlastiti glazbeni stil, koji je oduševio brojnu publiku željnu urbanog zvuka, a nastavak te drugačije priče su Revolveri.

Među prvima ih je, na zajedničkom obiteljskom druženju, čula Lana, koja je samo uzviknula: "Želim ovu pjesmu" i tako je nastala ideja da zajedno izvedu pjesmu.

"Ne želim raditi predvidljivu glazbu prema nekakvim formulama koje navodno jamče bolje vrćenje. Mlaki pop i očekivane rime me ne zanimaju. Moje pjesme su moja iskustva iza kojih stojim bez i najmanje kalkulacije. Vrijeme je da se scena probudi i da se priključimo produkcijskim trendovima regije, za kojima, nažalost, trenutno jako kaskamo", kaže Andrea.

"Andrea je pisala većinu pjesama na mom prvom samostalnom albumu objavljenom 2006. godine. Smatram da je naša najveća prednost to što glazbi pristupamo neopterećeno, nitko nam ništa ne nameće, snimamo glazbu jer osjećamo, a ne jer moramo. Energije i volje nam ne nedostaje. Obje imamo svoje živote koji ne uključuju nužno pjevanje, a kada osjetimo potrebu da se izrazimo, snimimo pjesmu i uživamo u tome", dodala je Lana.

Revolveri će ući u povijest Instagrama kao prva hrvatska pjesma koja je dobila svoj specijalni filter nazvan - Revolveri. 

Glazbu i tekst napisala je Andrea Qubrick, aranžman i produkciju potpisuju Andrea i Marijo Luketa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.