Duška iz Voicea izbacila prijateljicu Martinu: Nikad neću zaboraviti što mi je rekla

Foto: Dario Njavro/HRT

Duška BRČIĆ-ŠUŠAK u The Voiceu je prošla među top 16 natjecatelja i emisije uživo nakon što je u duelu izbacila prijateljicu Martinu Bakić. Sinjanka i Triljanka su otpjevale pjesmu It's All Coming Back To Me Now, a mentor Dino Jelusić naklonost je dao Duški.

24-godišnjakinja je njegovu odluku dočekala u suzama jer je samim tim za njezinu dugogodišnju prijateljicu tu bio kraj natjecanja u showu. O svemu se oglasila na društvenim mrežama. Kaže da joj je to definitivno bio najstresniji dio u The Voiceu.

"Nikad neću zaboraviti Martininu rečenicu"

"Ja i Martina smo skupa odabrale proći kroz ovaj put, kao što godinama skupa nastupamo, odrastamo i družimo se kroz glazbu. Kad smo krenule na audiciju za The Voicea prošle smo blind audiciju, nokaut i onda su došli dueti.

Obje smo slutile već od blind audicije da postoji velika šansa da skupa budemo u duetu i nikad neću zaboraviti Martininu rečenicu: 'Duška, bolje da me ti izbaciš nego netko drugi.' Prošle smo puno stresa kroz ovaj duel s našom profesoricom Teanom, a i našim timom.

Dale smo sve od sebe i kao što sam rekla njoj, govorim svima vama… Martina je pokazala ono najbolje, sebe na sceni na najbolji način i zauvijek ćemo imati ovaj duet iza nas kao uspomenu kako je sve krenulo od malih nogu pa do danas. Martina, ly", napisala je na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.