Duška u Superpotjeri dočekalo neobično pitanje iz kemije. Biste li vi znali odgovor?

Screenshot: HRT

U JUČERAŠNJOJ epizodi kviza Potjera četvero natjecatelja pokušalo je pobijedili lovce. Zadranin Duško Lakić, koji radi kao knjižničar u OŠ Kistanje, borio se protiv Morane, Kreše, Mladena i Deana. U prvom krugu je osvojio 2000 eura, a oni su mu ponudili 12.000 eura i 14 sekundi prednosti. Lovci su točno odgovorili na sva pitanja i pobijedili s 19 sekundi prednosti.

Jedno zanimljivo pitanje koje spaja znanje kemije i hrvatskog jezika postavljeno je Dušku tijekom njegovog natjecanja u kvizu. On je odgovorio točno, a biste li vi znali odgovor?

Vladimir nadigrao četiri lovca

Podsjetimo, Vladimir Dadić, ekonomist koji radi u jednoj tvornici za preradu ribe, pobijedio je četvero lovaca i osvojio 15.000 eura u napetoj završnici Superpotjere. Najprije je točno odgovorio na svih pet pitanja i osvojio maksimalni iznos od 2500 eura. Zatim je odlučio igrati protiv četvero lovaca - Mladena, Morane, Svena i Deana za 15.000 eura i uz 12 sekundi prednosti.

"Svaka čast Vladimiru. Bili smo spori i to je presudilo, naravno uz vremensku prednost koju je imao na početku", kazao je Mladen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.