Duško Ćurlić upozorio na fake news koji se širi o njemu: Prijavljeno je, ne klikajte

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Voditelj Duško Ćurlić nova je žrtva prevare na internetu. Na društvenim mrežama upozorio je pratitelje na lažne članke o njemu koji kruže. Na jednom od njih je naslov: "Duško Ćurlić nije znao da je mikrofon uključen i zauvijek se opraštamo od njega", dok u podnaslovu piše: "Tužan je dan za cijelu Hrvatsku."

Na fotografiji te lažne vijesti stoji fotografija Duška s plavicom ispod oka. Drugi lažni članak ima naslov: "Hrvatska središnja banka tužila je Duško Ćurlić zbog izjava koje je dao u izravnom televizijskom prijenosu."

Duško: Ne nasjedajte i ne klikajte na to

Duško naglašava da je riječ o prevarama. 

"Fake news. Mislio sam ne reagirati, ali ne želim da zbog nečije pomaknute glave netko nasjedne i načini mu se šteta. Uglavnom ova 'igra' je prijavljena pa vjerujem da ovim 'kreativnim autorima' uskoro neće biti smiješno. Uglavnom ne nasjedajte, ne klikajte na to i ne dajte osobne podatke", napisao je voditelj.

U komentarima su mu se javili pratitelji i prijatelji. "Skoro sam povjerovao", "Postaju sve maštovitiji", "I treba ih prijaviti da ih se kazni primjereno", "Samo kretenima ovakve stvari mogu pasti na pamet", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.