Dvoboj vojvotkinja: Svi su promatrali kako se ponašaju Meghan i Kate

Foto: Gulliver Image/Getty Images

BITKA za dominaciju na Wimbledonu danas se nije odvijala samo na teniskom terenu. "Dvoboj vojvotkinja" nastavio se u ženskom finalu Wimbledona, a gdje drugdje, nego u kraljevskoj loži. 

Meghan Markle i Kate Middleton drugi su se put u samo tjedan dana u javnosti pojavile zajedno, ovog puta uz još jedno poznato lice, Kateinu mlađu sestru Pippu. Secira se sve, od njihove odjeće do neverbalne komunikacije, kako bi plemićima opsjednuti Britanci pokušali dokučiti jesu li vojvotkinje stvarno u dobrim odnosima ili je u pitanju još jedna kraljevska predstava za javnost.

Novo plemićko natjecanje - koja će se jeftinije odjenuti?

U žestokoj konkurenciji treba biti lijep, ali i relativno skroman. Tako je Kate "ponovila" zelenu Dolce&Gabbana haljinu koju je 2016. godine odjenula u Kanadi, a košta 2150 funti. Meghan se, pak, odlučila za bijelu košulju te 350 funti vrijednu Boss suknju.

Poučena nesretnim iskustvom otprije nekoliko dana kad je molila za privatnost, a onda naišla na salvu kritika, Meghan ovog puta očito nije imala posebne prohtjeve. Fanovi su bjesomučno fotografirali čitavo vrijeme, a vojvotkinje i neizbježna Pippa nisu skidale osmijehe s lica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.