Džejla Ramović rasprodala koncert u Omišu, policija ušla u kafić i zabranila ga

Foto: Instagram/Zvonimir Barisin/PIXSELL

Jedan popularni kafić u Omišu nedavno je najavio koncert mlade pjevačice iz BiH, Džejle Ramović. Ulaznice, koje su se prodavale po cijeni od 20 eura, brzo su rasprodane, a mještani su požurili rezervirati svoja mjesta.

Nije bilo potrebne dozvole

Koncert je trebao biti održan u subotu, 31. kolovoza. Međutim, policija je prije početka koncerta posjetila kafić i tijekom redovne kontrole otkrila da vlasnik nije imao potrebne dozvole za organizaciju koncerta, piše Dalmacija Danas.

"Policijski službenici su, na temelju javnog pogovora da će se održati koncert strane državljanke za koju je postojala sumnja da ne posjeduje prethodno odobrenje za rad odnosno potvrdu o prijavi rada, s odgovornom osobom obavili potrebne razgovore i organizatora obavijestili o proceduri koju je potrebno provesti, odnosno da je potrebno zatražiti potrebno odobrenje i potvrdu o prijavi rada kada se angažiraju za rad državljani trećih zemalja, te ga upoznali s pravnim posljedicama ako pravovremeno ne dobije potrebne dozvole", poručili su iz splitske policije.

Džejla je popularna u cijelog regiji

"Dakle, policijski službenici su u konkretnom slučaju poduzeli potrebne mjere i radnje u cilju prevencije kršenja zakonskih propisa te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mjera i radnji iz nadležnosti policije", dodali su.

Džejla je jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica, a njezina pjesma Rizik prošle je godine bila na Billboardovoj listi najslušanijih pjesama tjedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.