Džordž Rkman: Nemeš je trebao čestitati Marijani, ona je u Big Brotheru najviše dala

DŽORDŽ RKMAN među prvima je u finalu Big Brothera prišao pobjednici Marijani i čestitao joj na osvojenom novcu. Gledatelji se danima pitaju što joj je tom prilikom rekao te u kakvim je sad odnosima s Nemešom koji mu je u kući bio jedan od najboljih prijatelja. Džordž za Index kaže kako su ga bivši stanari jako razočarali, posebno Horvat, a smatra da Nemeš nije trebao onako postupiti. On je u kontaktu gotovo sa svim starim stanarima BB kuće, no više nije s Nemešom.

"Poslije finala nisam se čuo s Nemešom"

"Čuo sam se s njim dan nakon što je izašao van. Sad je izgleda deaktivirao svoj profil na Facebooku i poslije finala nisam se uopće čuo s njim. Mislio sam da će biti na tulumu, ali otišao je, a Marijana je bila sva u brizi. Od prvog dana izlaska u kontaktu sam s Draženom, Emom, Milom, Milanom, Slavicom i Radašinom. Čujem se i s Draganom, razmijenili smo brojeve, ipak smo mi svi živjeli zajedno i provodili dosta vremena skupa", kaže on.

"Uvijek se misli da je namješteno ovo ili ono, ali Marijana je ipak u Big Brotheru najviše dala"

Nemeševim postupkom u finalu nije pretjerano oduševljen, no neki su ga stanari još više razočarali. "Nemeš se nije trebao onako ponašati na kraju. Trebali su svi prići i čestitati Marijani. Jako sam razočaran, posebno s Horvatom. On je uvijek imao lijepu riječ za svakog, bio je neutralan pa me njegov postupak iznenadio. Ostao sam paf. Svi smo mi ipak bili zajedno, živjeli u jednoj kući i normalno je da se čestitamo. Uvijek se misli da je namješteno ovo ili ono, ali Marijana je ipak u Big Brotheru najviše dala. Tko je drugi toliko dao? Jedino Nemeš, ali on je ispao ranije", kaže Rkman koji nam nije želio otkriti o čemu je pričao s Marijanom na pozornici.

"Nisam nikad bio za tu njihovu vezu"

"Svi me pitaju što sam joj rekao, ali nije još vrijeme da to iznosim. Malo sam s njom popričao i zapravo joj dao podršku, rekao sam joj nek bude jaka", kaže taksist iz Newcastlea. "Nisam nikad bio za tu njihovu vezu. Izvana sam vidio da ona njega ne voli, a on se klinac zaljubio. Ipak, kad je pobijedila, morao joj je prići da joj čestita. Nije u redu to kako se ponio", smatra on.

Uživa sa svoje šestero djece

Taksist iz Engleske trenutno dane provodi na Otoku gdje mu je došlo svih šestoro djece. Kaže kako uživaju u gledanju filmova i opuštanju, a uskoro se planira s njima uputiti i u naše krajeve. "Uskoro idem u Beograd u posjet rodbini, a planiram dolaziti i u Hrvatsku te dovesti svoju djecu. Ne znam hoću li na more, ali imam prijatelja i fanova na Lošinju, Cresu, u Splitu i drugim gradovima pa ću se možda dovesti tamo i sresti se s njima", rekao nam je Džordž.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.