Ecija i Goran Belošević krstili su sina. Objavili fotke i otkrili tko je kuma

Voditeljica Ecija Ivušić (Belošević) i njezin suprug Goran Belošević na Instagramu su objavili fotografije s krštenja njihovog sina Lea. 

"Krstili smo Leića. Za ovu priliku obukao je svoje najbolje odijelo, nabacio svoj neodoljiv osmijeh i odlučio je da mu taj posebni dan bude i jedan od boljih dana koje je imao u svom malom životu. Morao je ipak opravdati svoje ponašanje pred najboljim kumovima na svijetu", napisala je Ecija te otkrila da je kuma djetetu Snježana Mehun, s kojom je na krštenju bio i suprug Franz Schillinger. 

Fotografije komentirala i Snježana

"A kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra, draga i odgovorna. Znači beskrajno. A tu su bili i mama i tata koji su ga pazili, volili i mazili kao i dragi Bog čije je dijete jučer postao. Tako kažu. Ali ja znam da je on Božje dijete još otkad se rodio kao i sva ostala dječica na svijetu. Ali dobro, običaje nećemo mijenjati.

Leo, od jučer si dijete Božje. Neka te prati i blagoslovi svaki korak na tvom putu. A mama i tata su tu da daju ruku kad god treba i ne ispuštaju je", dodala je Ecija. U komentarima joj se javila i Snježana. "Leo. Srce naše", napisala je.

Ecija je Lea rodila u prosincu 2023. godine. S Goranom je u braku od 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.