Ecija Ivušić slavi 36. rođendan, njezin suprug Goran pokazao dio atmosfere s proslave

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ danas slavi 36. rođendan.

Njezin suprug Goran Belošević na Instagramu je objavio nekoliko fotografija na kojima par pozira uz tortu, a Eciji je otpjevao i pjesmu za rođendan.

"Danas moja ljubav, moja ženica, moja srodna duša, slavi ročkas. Želim ti svu sreću svijeta, da ti se ostvare sve želje. Potrudit ću se i ja da ti ih ostvarim. Volim te", napisao je Goran u opisu objave.

Zbog ovog je poteza dobio pohvale i od punice Melite, koja mu je u komentarima poručila: "Bravooo, zete! Tako se to radi." U komentarima su se i mnogi drugi pridružili čestitkama i poželjeli Eciji sve najbolje povodom rođendana.

Ecija je također podijelila iste fotografije uz opis: "Zahvalna. Sve imam. Sretan mi rođendan." Goran joj je poručio: "Nemaš baš sve. Poklon čeka u Zagrebu."

Prije nešto manje od mjesec dana Ecija i Goran su se vjenčali na otoku Vrniku. Na vjenčanje su stigli brojni poznati, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman. 

Par se zaručio u studenom prošle godine u Italiji nakon šest mjeseci veze. Ranije su otkrili da će se vjenčanje održati početkom rujna. Ecija je krajem srpnja organizirala djevojačku zabavu u Makarskoj, a Goran je tada slavio na Hvaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.