Ecija Ojdanić: Estetske operacije su kao kad ideš zubaru, ne treba se toliko toga groziti

ECIJA OJDANIĆ je zajedno s još nekoliko poznatih hrvatskih dama bila na uljepšavanju tijekom Eko etno modne platforme te za Index otkrila tajnu svog dobrog izgleda. Godine uopće ne skriva te kaže da se s vremenom počela više brinuti o vanjštini, dok je ranije bila kampanjac, ali misli kako je za dobar izgled ipak najvažnije unutarnje zadovoljstvo.

"Estetske operacije su kao kad ideš zubaru"

Mislim da je u mojim godinama njega mora biti osnovni dio neke higijene. Ako ne želiš prerano ostarjeti, moraš se malo `trackati`. Prije sam bila malo kampanjac, sada redovit idem na čišćenje lica, na maske. I vježbam, to mi, osim za tijelo, i za duh dobro dođe, sat vremena bez posla, djece i svega. Ali što se izgleda tiče, najvažnije je unutarnje zadovoljstvo, harmonija, onda se uz malo njege i puno ljubavi vidi dobar rezultat", rekla nam je glumica. Iako voli prirodne tretmane, ne zgraža se ni na spomen odlaska k plastičnom kirurgu. "Estetske operacije su kao kad ideš zubaru. Ne treba se toliko toga groziti, postoje razni načini borbe protiv starosti, pa zašto ne", kaže.

Budući da je trenutno prilično zaposlena snimanjem sapunice i ostalim obvezama, pitali smo je pati li od stresa te kako se opušta. "Moj zubar kaže da sam često pod stresom. Toliko `škrgučem` zubima da sam ih stanjila, ali ja imam osjećaj da sve dobro `hendlam`, i obitelj, djecu, posao. To malo vremena što imam  provodim s djecom i mužem, ne stignem ni u kino, ni u kazalište", rekla nam je 38-godišnja Ecija.



Ecija kćeri dopušta da gleda sapunicu: Ja sam se odgojila na `Velom mistu` i `Malom mistu`, tako da je valjda moja sapunica o isto njezinoj generaciji

Gdje god da se pojavi, Eciju često zbog uloge u sapunici prepoznaju i okruže najprije djeca. Pitali smo je misli li da je u redu da klinci gledaju takve serije te dopušta li to svojima. "Vodim borbu s kćeri, imamo dogovore da gleda do prvih reklama. Shvatila sam da sam se ja odgojila na `Velom mistu` i `Malom mistu`, tako da je valjda `Larin izbor` to isto njezinoj generaciji. Mislim da je sadržaj toga vrlo dobroćudan, nema pretjeranog nasilja. Jedino mi je problematično zbog vremena za odlazak na spavanje. Pričala sam s puno prijateljica koje imaju djecu o tome, njihove djevojčice isto žele gledati. Ja sam u početku branila, ali onda sam mislila da ne želim biti neka maćeha. Ako sve djevojčice gledaju, zašto bih ja svojoj branila. Tako da je ona napokon shvatila što znali kad neko glumi drugu ulogu. Imamo dogovor da gleda do pola epizode, a onda na spavanje", rekla nam je glumica, koja ima šestogodišnju Cvitu.

Ako njezina kći jednog dana poželi krenuti istim stopama kao i mama, Ecija će je podržati. "Ne mislim da je to najlakši posao na ovom svijetu, ali je najljepši, meni. Ja nisam nastavila karijeru svojih roditelja, i mislim da je bolje tako, ali s druge strane, kako ona odluči, tako će biti, imat će moju podršku za sve. Ona je vrlo otvorena i najviše se voli igrati, što je i najprimjerenije njezinoj dobi", kaže. Pitali smo je i što misli o svojoj ulozi u sapunici. "Mislim da mi radimo jedan ozbiljan posao, ja stojim iza njega, a i reakcije i publike i kritike su više nego pozitivne, tako da s guštom i ponosom mogu reći da glumim u toj sapunici", rekla nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.