Ecija se oglasila nakon prekida s Pokrivačem: "Žabama nije mjesto s princezama"

Foto: Instagram

ROMANSA Ecije Ivušić i Nikole Pokrivača završila je nešto više od dva mjeseca nakon što ju je ona javno obznanila na Instagramu, a voditeljica je sad poslala znakovitu poruku kojom je dala do znanja da ona nastavlja dalje.

Objavila je fotografiju s Nives Celzijus s kojom se družila prije nekoliko dana na jednoj modnoj reviji i objavila poduži tekst.

"Bila jednom prekrasna draga pametna divna žena koja se tijekom života puno trudila, ostvarivala i puno radila na sebi i općenito puno radila, da bi privređivala za svoju obitelj i sebe. Međuostalim da bi si mogla kupiti i Jimmy Choo cipele. Jednog dana došla je s taxijem (ne kočijom) na modnu reviju (ne bal) gdje ju je čekala frendica (ne princ). Sva sreća pa ju ta frendica voli bar jednako (ili čak i više) kao što bi ju volio neki njen princ i sva sreća pa nije izgubila cipelu na balu (ups, reviji), pa ju frendica nije morala tražiti po cijelom kraljevstvu (ups, Velesajmu), nego joj je samo pridržala cipelu koja ju je na trenutak žuljala", započela je Ecija.

"Jer tako bude kad te netko voli. Ne pusti te da pobjegneš i lutaš po kraljevstvu, nego je uvijek tu, uz tebe. I pridrži te kad te nešto žulja, boli, kad treba. Jer cipela jednom kad spadne, teško da će opet savršeno pristajat. Ipak se to događa samo u bajkama. I eto priče o našoj modernoj Pepljugi. Divna, blista i voljena je. I frendica je uvijek tu, by her side. Hvala ti Nives što sam bila tvoj “princ” tu večer, a frendica ću biti svaku ostalu", nastavila je znakovito.

"Hm... kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči 😂. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš prepričavat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima. Imamo još puno balova za pokorit, još puno Jimmyca za kupit, još puno cipela jedna drugoj za pridržat, sve dok nas ne prestane žuljat i ne stanemo opet čvrsto na obje noge. Ovako nekako je moderna pepeljuga istisnula onu staromodnu. I nek je", dodala je.

"Ženska ima bolje cipele (i to obje cipele), bolje prijevozno sredstvo (koje se se neće pretvorit u nešto jestivo poslije ponoći), bolje kraljevstvo (jer u ovom kraljuje ona sama) i boljeg princa (frendicu). Sve drugačije, ali jedno zajedničko. Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama", zaključila je.

Ecija je nedavno obrisala sve fotografije s Pokrivačem s društvenih mreža, a više ga ni ne prati na Instagramu. Pokrivač nije bio ni na proslavi njenog rođendana prije nekoliko tjedana,

Njihovu vezu javno je obznanila 10. kolovoza. 

"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži.

Potom je u jednom intervjuu govorila o tome koliko je zaljubljena. Na pitanje čime ju je Pokrivač osvojio, spremno je odgovorila: "Ne znam čim nije, iskreno. Baš sam razmišljala, to je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu."

"Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, svi znaju da nemaju ljudi zajedničkih točaka, mislim, ja i Nikola, evo, dečko, imamo puno više zajedničkih točaka nego što bih imala s nekim bauštelcem", dodala je Ecija tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.