Edin Džeko godinama ljubi lijepu Amru: "Znali smo da se vrijedi boriti"

Foto: Instagram

Edin Džeko odbio je ponudu Hajduka te će ostati u Fenerbahčeu, osim ako dobije nevjerojatnu ponudu, piše turski Play Spor. Naime, sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić kontaktirao je bosanskohercegovačkog napadača kako bi ga pokušao dovesti u Split, no sada se pojavila nova glasina.

Džeko navodno u Fenerbahčeu ima plaću od 4.2 milijuna eura, čemu Hajduk gotovo nikako ne može parirati. S druge strane, Džeko nije u potpunosti odbio Hajduk i priliku da svoju karijeru nastavi i vjerojatno završi u Splitu, pa tako nije sigurno hoće li i kada doći. 

Supruga Amra mu je velika podrška u karijeri

Edinu je najveća potpora u karijeru njegova supruga Amra. Par je u vezi 13 godina, a u braku osam. Amra je svojedobno u jednom od rijetkih intervjua ispričala kako je izgledala njihova svadba. "Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje, ali ipak smo odlučili pozvati roditelje. Zaista je bilo predivno, organiziralo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog siječnja, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo", rekla je za časopis Azra

"Znali smo da se vrijedi boriti"

Dotaknula se i početaka njihove veze.

"Edin je bio na pripremama s Manchester Cityjem u Los Angelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati", ispričala je.

"Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i puno naučile", dodala je. Par zajedno ima četvero djece, a Amra ima i kćer Sofiju iz prvog braka sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem. 

Nedavno posjetili Dubrovnik

Par je nedavno odmarao u Dubrovniku. Na društvenim mrežama pohvalili su se fotografijama.

Naime, obitelj Džeko godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje imaju i kuću, a nogometaš u Dubrovniku ima i restoran Ezza koji posluje od 2021. godine.

"Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja. Usput, imao sam sreću da upoznam Armina Hodžića, svog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast prema izuzetnoj gastronomiji", napisao je Džeko povodom otvaranja restorana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.