Ekipa iz Večernje škole pozirala zajedno, fanovi oduševljeni: "Proslava mature"

Foto: Facebook

DAMIR FOLNEGOVIĆ, najpoznatiji kao Blaž iz Večernje škole, objavio je fotografiju na Facebooku na kojoj je na okupu cijela ekipa iz popularnog serijala.

Na fotografiji poziraju profesor Maksimilijan Jure Kučina, odnosno Željko Pervan, i njegovi učenici Damir Folnegović (Blaž), Ahmed El Rahim (Antimon), Mladen Horvat (Denis) i Zlatan Zuhrić Zuhra (Aljoša), a ispod su se odmah javili oduševljeni obožavatelji.

"Jedan zauvijek nedostaje, pozdrav ekipi", "Ljuta ekipa", "Proslava mature...vidim i razrednica je nazočna", "Ajmo, vrijeme je za novu Večernju", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", "U kojem ste razredu sad?" samo su neki od komentara obožavatelja.

Popularnu Večernju školu osmislio je Željko Pervan, a rađena je bez scenarija. U početku je emitirana na OTV-u, a kasnije je prešla na HRT. 2007. godine Večernja škola prešla je na Novu TV i počela se prikazivati uživo svakoga dana. Njeno novo ime bilo je Večernja škola - praksa.

Večernja škola je i dandanas vrlo popularna na prostoru bivše Jugoslavije, o čemu svjedoče i brojne epizode Večernje škole koje na YouTubeu imaju i preko 300.000 pregleda. Originalnu postavu Večernje škole iz 1995. činili su Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat, Ahmed El Rahim i pokojni Đuro Utješanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.