Ekipa na Redditu se raspisala o seks-aferama u svojim firmama. Ovo su najluđe priče

Foto: Press

Ekipa na Redditu pokrenula je neobičnu temu - seks-afere u firmama u kojima rade ili su radili. Točnije, dijelili su priče o šefovima koji su imali seksualne odnose sa svojim zaposlenicima. "Koji su suptilni znakovi da bi vaš oženjeni šef mogao biti u tajnoj vezi s kolegom/kolegicom s posla?" glasilo je pitanje, a ekipa u komentarima nije prešutjela ni najmanje detalje. Neke priče su lude.

"Jedna žena je došla raditi kao tajnica. Nakon dva mjeseca kolege i ja smo primijetili da je počela ići na ručak s našim oženjenim šefom. U početku je išla jednom ili dvaput tjedno, ali je s vremenom počela ići svaki dan, nekad po dva ili četiri sata. Ili bi jednostavno otišli ranije s posla i ne bi se vratili.

Tada je bilo jasno da šef vara svoju ženu. Postalo je još očitije kada se njegova žena počela pojavljivati u uredu jer je sumnjala da se nešto događa. Dao sam otkaz na tom poslu, ali sam kasnije saznao da je moj šef dobio otkaz zbog afere kada je njegova žena doživjela 'slom' u uredu i pokušala se potući s tajnicom."

Petero djece s pet različitih žena iz tvrtke

"Poznavao sam tipa koji je imao pet beba s pet različitih žena iz firme. Većina njih su bile tajnice, ali ne uvijek njegove. Stvari koje su se događale u toj firmi su lude."

"Jednom sam radila u firmi gdje je oženjeni glavni direktor (radio je u uredu gdje i ja) imao aferu s mladom zaposlenicom iz službe za korisnike (radila je u uredu u drugom gradu). To sam saznala samo zato što sam posjetila ured u drugom gradu i zgodan dečko pozvao me u svoj stan nakon poslovnog događaja (nisam mu bila nadređena, nisam imala nikakve veze s njegovim poslovnim odjelom). 

Stvari su se zagrijale na kauču i odjednom u stan ulazi njegova kolegica iz službe za korisnike s mojim direktorom. Bili su vidno pijani, a on je samo rekao: 'Sranje, morat ću ovo poslije objašnjavati'. Zatim su otišli u spavaću sobu i imali vrlo glasan seks. Bilo je jako neugodno jer sam ga morala viđati svaki dan nakon ovoga. Bila sam i kod njega doma na božićnim zabavama, upoznala njegovu ženu i djecu... Nikad nije ništa spomenuo, a kolegica s kojom je imao aferu ispričala je da su bili u vezi više od dvije godine."

"Ona je radila djelomično od kuće, dolazila je u ured jednom ili dvaput tjedno. U početku je spavala u obiteljskom stanu, ali joj je u nekom trenutku trebao hotel. Sjedio sam na sastanku odmah iza njega i vidio sam njezine slike u donjem rublju i poruku: 'Žao mi je što jučer nisam mogla doći na našu lokaciju, imala sam sprovod muževog oca. Doći ću večeras - evo predjela'. Tada je bila zaposlena kao mlađi pravnik bez diplome, kasnije je postala glavna savjetnica."

Ostavio zaručnicu i djecu, uselio šefici i njenom mužu

"Moja šefica je bila u vezi s tipom imena Mark. Davala mu je plaćeni dopust, često su išli na poslovne večere, a koristili su i istu teretanu. Imala sam 11 godina iskustva u toj firmi, on dvije. Pogodite tko je dobio unaprjeđenje?"

"Imao sam šeficu koja je bila udana. Zaposlila je novog pomoćnika i brzo je postalo jasno da imaju aferu. On je bio 10 godina mlađi od nje i imao je zaručnicu i dvoje djece. Počeli su zajedno obavljati neke poslove za tvrtku. Na kraju su ih uhvatili jer smo svi zajedno otišli u bar i jedan od kolega ih je uhvatio kako se svađaju. 

Ispostavilo se da je imala drugi mobitel samo kako bi se dopisivala s njim i koristili su novac firme kako bi unajmili sobe u hotelu. Nakon što sam dojavila njegovoj zaručnici da ih drži na oku, ona mu je dala ultimatum ili da da otkaz ili da se iseli. On se iselio i uselio u kuću sa šeficom i njenim mužem."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.