Ekipa otkrila najgluplje stvari koje su napravili pametni ljudi, priče su urnebesne

Foto: Press

SVIMA se ponekad dogodi da naprave ili kažu nešto glupo. Jedan korisnik Reddita želio je doznati najgluplje priče pametnih ljudi.

"Prisjeti se najpametnije osobe koju znaš, koja je najgluplja stvar koju su napravili?" napisao je i skupio više od 12 tisuća komentara ispod objave.

Ovo su neke od najsmješnijih priča.

"Moj tata je najpametnija osoba koju znam (i svakome tko ga poznaje). Jednom kad smo bili djeca pokušao nas je nasmijati i stavljao je grašak u svoje nosnice. Na kraju ih je slučajno ušmrkao u nos. Najbolji dio: on je liječnik za uho, grlo, nos. Jedan od najboljih u regiji. Još uvijek čujem kako moli moju majku da mu izvadi grašak jer se nije mogao suočiti s kolegama na poslu i reći da je dobrovoljno stavio grašak u nos."

"Moja sestra. Moja divna sestra. Tako inteligentna, obrazovana, ali opasna. Pregledali su im kuću i inspektor je otkrio problem s njihovim grijanjem. Pozvali su majstora i pokazalo se da su u njihovu kuću iscurile niske razine ugljikovog monoksida. Kad ju je mama pitala zašto nije stavila nekoliko aktivnih detektora, odgovorila je: 'Pa jesam, ali jedan jednostavno nije prestajao zvoniti.' To je bilo prije deset godina, ali i dalje o tome pričamo. Srećom, ispostavilo se da su svi u redu."

"Moj šogor je prilično pametan čovjek. Radio je kupku za svoje dijete i nije mogao zatvoriti slavinu. Luda panika. Nazvao je prijatelja vodoinstalatera zamolivši ga da brzo dođe ili će kuća poplaviti. Prijatelj mu je rekao: 'Mogao si samo izvući čep iz kade.' Zaista fin, pametan čovjek, ali nula zdravog razuma."

"Moj prijatelj je magistar strojarstva i robotike. Jednom je napravio salatu od krumpira sa sirovim krumpirom jer je mislio da se, budući da je to salata, ne smije kuhati."

"Moj brat je bio na fakultetu u Velikoj Britaniji i trebao mu je toster. Naručio ga je s Amazona za tri funte i iznenadio se što je našao tako jeftin toster. Ispostavilo se da je to dječja igračka, došla je s plastičnim komadima kruha."

"Jedan moj sveučilišni profesor ima je dva doktorata, nekoliko magisterija i doslovno je voditelj nacionalnog magazina u svom području obrazovanja. Ima veliko poštovanje u znanstvenoj zajednici. Nije znao da su električne jegulje stvarne. Raspravljao je s nama."

"Moja tetka. Profesorica na fakultetu. Doktor matematike. Oduševila se gledajući mog oca kako kuha rižu bez kuhala za rižu."

"Brat mi ima doktorat iz bioinženjeringa. Jedan dan smo bili na pozivu i rekao je: 'Ne mogu pronaći telefon. Vjerojatno su ga uzela moja djeca.' Nije shvatio sve dok mu nisam rekao da koristi telefon za razgovor sa mnom."

"Moja prijateljica je jako dobra u matematici. Doslovno rješava zadatke iz zabave. Jednog dana smo hodali i ona je rekla: 'Ljudi, jutros sam vidjela nešto na Facebooku. Samo nas 81 godina dijeli od godine 3000.' (To je bilo 2019. godine) Mislila sam da sam da se sprda s blesavim ljudima na Facebooku. Zatim je rekla: 'Nije li to ludo?' A onda sam shvatila da je moja prijateljica, koja obožava računanje, zaista mislila da je 2019+81=3000. Morala sam joj nježno reći da to nije tako. Nikad joj neću dopustiti da to zaboravi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.