Julia Louis-Dreyfus pročitala govor koji je napisala pomoću AI-ja pa nasmijala sve

Foto: Profimedia

GLUMICA Julia Louis-Dreyfus, najpoznatija po ulozi Elaine iz kultnog sitcoma Seinfeld, održala je govor na gala večeri u New Yorku prilikom preuzimanja nagrade Innovator Awards, koju je organizirao magazin Wall Street Journal. 

62-godišnja glumica pojavila se na pozornici i otkrila prisutnima da je napisala govor uz pomoć Chat GPT-ja, koji ju je zamijenio s njezinom kolegicom Julijom Roberts. Uz to, AI je Richarda Dreyfussa (s kojim glumica nije ni u kakvom srodstvu) proglasio njezinim djedom, a da stvar bude još bolja, zamijenio je riječi "inovator" i "investitor". Dreyfus je pročitala govor bez izmjena i tako nasmijala prisutne. 

"Od Mystic Pizze do Erin Brockovich"

"Dame i gospodo, cijenjeni gosti i kolege 'investitori', ovo je za mene trenutak duboke i iskrene zahvalnosti jer prihvaćam nagradu Wall Street Journala za investitora", započela je govor.  

"Zahvaljujem svojoj obitelji i timu koji stoje iza mojih investitorskih uspjeha i strategija od Mystic Pizze i Erin Brockovich. Zahvaljujem vam svima na ovoj nevjerojatnoj časti koju dijelim s djedom Richardom Dreyfussom, zvijezdom filma Ralje", završila je. 

Glumica se zatim našalila: "Da, Chat GPT za AI, 'ekipa' koja će uskoro voziti vaš auto i preuzeti vaš posao. Inovacija! Na kraju, ljudi su ti koji inoviraju i zabavljaju, a to što prepoznajemo moj mali doprinos inoviranju zabave je vrlo laskavo i prekrasno i nevjerojatno sam zahvalna." 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.