Slavna glumica o suradnji s Matthewom Perryjem: "Bila je noćna mora raditi s njim"

Foto: Profimedia

GLUMICA Elizabeth Hurley posljednja je u nizu slavnih osoba koja je progovorila o Matthewu Perryju nakon objavljivanja njegovih memoara Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, koji su puni anegdota o njegovoj karijeri, vezama i osobnom životu.

Britanska glumica, koja je 2002. s Perryjem glumila u filmu Serving Sara, čitala je samo dijelove Perryjeve knjige, ali je zato iz prve ruke svjedočila težini njegove ovisnosti.

"Zapravo još nisam pročitala knjigu, ali sam pročitala njezine ulomke. Prilično je zanimljivo. On je vrlo zabavan autor, kao što je i vrlo zabavan čovjek. On je nevjerojatno nadaren komičar, njegov rad riječima je fantastičan", otkrila je glumica za Yahoo.

"Imam jako lijepa sjećanja na njega. Da budem iskrena, bila je noćna mora raditi s njim u to vrijeme i, kao što je sada poznato, naš film je ugašen zbog njegove ovisnosti", dodala je misleći na gašenje filma Serving Sara, u kojem Perry glumi uručitelja dokumenata za razvod njezinom liku.

"Bili smo u višoj sili i svi smo morali neko vrijeme sjediti kod kuće i vrtjeti palčeve. Bilo je teško, očito je proživljavao teške trenutke, ali i dalje je bio vrlo šarmantan i draga osoba za suradnju. Ali sigurno se moglo vidjeti da pati", rekla je.

Opisao je svoju ovisnost o drogama 

Perry je opisao svoju ovisnost o drogama u svojim memoarima i bio je jako iskren o svom procesu otrježnjenja. Glumac je najpoznatiji po svojoj ulozi Chandlera Binga u NBC-jevom sitcomu Prijatelji, u kojem je glumio od 1994. do 2004. godine, a Serving Sara snimao je usred svog angažmana u hit seriji dok je bio na vrhuncu svoje ovisnosti.

Glumac je otkrio Diane Sawyer u intervjuu koji je emitiran krajem prošlog mjeseca da je konzumirao Xanax, metadon i litru votke dnevno tijekom tog razdoblja.

"Sniman je u Dallasu, a ja sam u isto vrijeme radio Prijatelje, pa mi je to udvostručilo posao. I letio sam privatnim mlažnjakom i pio votku iz boce. Previše mi je žao tog tipa, on prolazi kroz previše toga, a to sam ja. Ali opet, žao mi je i tako sam zahvalan što više nisam to", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.