Ella Dvornik misterioznim statusom o odlasku zabrinula obožavatelje, otkrivamo gdje je

Foto: Facebook

ELLA DVORNIK zabrinula je svoje fanove nakon što je napisala da su sve njene objave na Facebooku unaprijed napisane i tempirane te da je neće biti nekoliko dana.

"Ne mogu vam još uvijek reci gdje sam i zašto sam otišla, niti zašto sve svoje postove radim u ponedjeljak navečer te ih stavljam da se objave ovaj tjedan, al gdje god da jesam vjerojatno ili imam apstinencijsku krizu bez interneta, ili sam imala prosvjetljenje. Jedino mogu sa sigurnošću reći, ovo mi je drugi dan da se ne skidam iz trenirke", napisala je, a njeni obožavatelji uskoro su počeli nagađati gdje je.

Ne mogu vam jos uvijek reci gdje sam i zasto sam otisla, nit zasto sve svoje postove radim u ponedjeljak navecer te ih...

Posted by Ella Dvornik on 10. ožujka 2016

Neki misle da se već udala i pobjegla na medeni mjesec, drugi da je otišla na operaciju nosa, a treći da je u nekom realityju.

Upravo su ovi posljednji najbliže istini. Ella se naime nalazi u izolaciji u vili u Samoboru, prije sudjelovanja u kvizu "BezVeze". 

Ella

Kći pokojnog kralja funka nikad u životu nije bila odvojena bez interneta punih šest dana. A što će sve raditi u kući i tko će joj najviše nedostajati otkrila je našoj ekipi!

Posted by BezVeze on 9. ožujka 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.