Ella Dvornik opet zaljubljena? Iznenadila pratitelje tajanstvenim objavama

Foto: Instagram

Ella Dvornik iznenadila je pratitelje misterioznim objavama po kojima su se mnogi zapitali je li se influencerica ponovo zaljubila nakon rastave od Charlesa Pearcea.

Fotografije koje je objavila prikazuju sjene muškarca i žene koji se drže za ruke i grle, a uz njih je dodala i dvije pjesme Posta Malonea, Chemical i I Like You. U jednoj od objava mogle su se vidjeti i hrvatska i srpska zastava te emotikon ruku koje pokazuju znak srca.

Je li Ella ovim htjela otkriti da ponovo ljubi ili je samo riječ o privlačenju pozornosti s nekim drugim ciljem, otkrit će se uskoro. 

S Pearceom bila deset godina

Podsjetimo, 33-godišnja Ella i 47-godišnji Charles zajedno su bili deset godina (četiri u braku) i zajedno imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. Ella je u kolovozu prošle godine potvrdila da se rastaju.

"Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni", napisao je on nakon vijesti o razvodu.

"P.S. Imam 47 godina. P.P.S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.