Ella Dvornik otkrila identitet tajanstvenog muškarca, riječ je o srpskom glazbeniku

Foto/Screenshot: Instagram

Ella Dvornik nedavno je iznenadila pratitelje misterioznim objavama, a mnogi su se zapitali je li se influencerica nakon razvoda od Charlesa Pearcea ponovno zaljubila. Fotografije koje je objavila prikazuju sjene muškarca i žene koji se drže za ruke i grle. U jednoj od objava mogle su se vidjeti i hrvatska i srpska zastava te emotikon ruku koje pokazuju znak srca.

Tajanstveni muškarac je srpski glazbenik

Mnogi su pomislili da je opet u vezi, a sad je Ella odlučila razotkriti njegov identitet i time zaustaviti daljnja nagađanja. Naime, čovjek čiji je identitet krila zapravo je njezin novi poslovni partner. 

Riječ je o srpskom glazbeniku Niki Beliću, poznatom pod umjetničkim imenom Mejsi Gambino. Ella je uz njega najavila novu suradnju, koja će, pretpostavlja se, biti vezana za glazbu.

Na jednoj od objavljenih fotografija, gdje pozira s Belićem, Ella je napisala "Lijepu našu, 12.9", a istu je fotografiju podijelila i na svom profilu Alterella, na kojem objavljuje svoje glazbene projekte. Zato su njezini pratitelji zaključili da je riječ o novoj pjesmi. Također je pored datuma stavila dvije zastave, hrvatsku i srpsku, baš kao i na nedavnim misterioznim objavama.

Njezina brakorazvodna parnica još traje

Podsjećamo, Ella Dvornik je u kolovozu prošle godine potvrdila da se razvodi od supruga Charlesa Pearcea. Šuškanja o krahu njihova braka trajala su mjesecima. Par je zajedno bio 10 godina, a vjenčao se 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.