Ella Dvornik se fotkala gola, Seve ostavila Slavka: Ovako je izgledala 2010.

Foto: Marko Zidrum/Facebook/Epa

GODINE lete i na kraju smo drugog desetljeća ovog stoljeća. Djeca rođena 2000. godine dogodine slave 20. rođendan, a 1980. nije bila prije dvadeset, nego prije 40 godina. Da - 2010. godina nije bila prije nekoliko godina, nego je od nje prošlo cijelo jedno desetljeće, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je izgledala 2010. godina u Hrvatskoj.

Pa krenimo redom.

U novu 2010. godinu ušli smo s novim predsjednikom Ivom Josipovićem. Josipović je na Pantovčak došao nakon dva mandata Stjepana Mesića. Josipović je na izborima pobijedio Milana Bandića. Pravog.

Na Eurosongu su nas predstavljale Feminnem. 

Severina Vučković bila je kraljica estrade i baš je bila završavala regionalnu turneju. U to vrijeme je hodala sa Slavkom Šajinovićem, zajedno su kupili kuću u okolici Rijeke i planirali su vjenčanje. Onda je uletio Milan Popović i počela je njihova ljubavna priča koja je završila tri godine kasnije, a saga o Milanu i Severini traje i deset godina nakon što je počela - zbog bitke za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Hrvatska je te godine upoznala i Avu Karabatić. Prvo su je mediji spominjali kao daljnju rođakinju Nikole Karabatića, a onda se doznalo da je ucjenjivala profesora s fakulteta. Upoznali smo i njezinog dečka Špira. Izjavila je da će na svadbu sa Špirom pozvati Marilyn Monroe.

Zahvaljujući emisiji Red Carpet te godine smo upoznali i Maju Morales, koja nas je zabavljala izjavama i fotkala se gola za Playboy. Maja je snimila narodnjak i nestala te je već godinama nema ni u javnosti ni na društvenim mrežama. 

Te godine pričalo se o burnoj ljubavnoj vezi bivše miss Maje Cvjetković i Davora Šukera. Deset godina kasnije Maja je u sretnom braku s poduzetnikom Andrijom Kevićem s kojim ima kćer Vitu.

Vlatka Pokos također je bila jako zanimljiva novinarima 2010. U Red Carpetu je gostovao njezin tadašnji dečko Dino Bubičić, kojeg smo poznavali kao mistera dilera. Veza nije potrajala, a on se kasnije oženio Ivanom Paris.

Ella Dvornik se te godine slikala potpuno gola i slike je objavila na Facebooku.

"Fotke će mi dobro poslužiti kad budem stara baba da mogu mužu pokazati kako sam dobro izgledala", izjavila je Ella za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.