Ella nakon potopa: Sad na vidjelo izlazi koliko se "ulagalo" u Zagreb

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK prokomentirala je situaciju u Zagrebu nakon snažnog nevremena koje se dogodilo sinoć i izazvalo kolaps u gradu.

"Sad još i poplava. Prvo su padali krovovi, sad će se dizati i podovi. A na vidjelo izlazi koliko se 'ulagalo u Zagreb godinama' najvišim prirezom u Hrvatskoj", napisala je kratko Ella pa upitala pratitelje kakvo je stanje kod njih.

Reakcija i komentara nije nedostajalo.

"Krivi smo mi, što nismo spizdili gradonačelnika. Grad vodi kao vrlo loše vanjsko pranje auta", napisao je jedan Ellin pratitelj, a ona je brzo odgovorila.

"Kad penzići glasuju, a mi mladi sjedimo na fejsu", zaključila je.

Podsjećamo, jako nevrijeme zahvatilo je sinoć oko 21 sat zapadnu Hrvatsku i Zagreb te izazvalo ogromne poplave u centru glavnog grada.

Potopljeno je više ulica, među kojima i Ilica i Miramarska, Branimirova i Strojarska, ali i Britanski trg i Importanne centar. Brojni automobili ostali su zarobljeni pod vodom ili su potpuno potopljeni, poplavljeni su podrumi i obiteljske kuće, trgovine, kafići...

Vatrogasci i dežurne službe cijelu su noć bili na terenu. Obavili su više od stotinu intervencija, a zbog tisuća poziva građana sve linije (193) bile su tijekom večeri zauzete. Primljene su na tisuće poziva građana, a poplavljene su stotine objekata.

Jedan vatrogasac je tijekom intervencije preminuo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.