Bivša pobjednica Eurosonga gostovala na HRT-u, fanovi oduševljeni: "Izgledaš mrak"

Foto: Borna Filic /PIXSELL

JEDINA hrvatska pobjednica Eurosonga, Emilija Kokić, već neko vrijeme živi daleko od očiju javnosti, a prestala je i s glazbenim nastupima. Živi mirnim obiteljskim životom, a ovog vikenda su je gledatelji HRT-a imali priliku vidjeti u jednom od rijetkih javnih nastupa.

Pjevačica je, naime, gostovala u HRT-ovoj emisiji Volim Hrvatsku, a brojni fanovi su komentirali kako mladoliko izgleda. 

"Uvijek predivna", "Ostala si uvijek ista", "Izgledaš mrak!", "Ova žena ne stari", samo su neki od oduševljenih komentara fanova na Facebooku.

Emilija posljednjih osam godina vodi školu pjevanja, a tijekom pandemije se okrenula fakultetu, otkrila je nedavno za Slobodnu Dalmaciju. Osim toga je posvećena obiteljskom životu i braku sa spikerom Miljenkom Kokotom.

Svojedobno je otkrila kako je najponosnija na to što je ostala svoja, a smatra kako je previše normalna za svijet estrade.

"Ja sam najviše ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrijednosti, nekakva svoja uvjerenja i stajati iza svojih svjetonazora", izjavila je ranije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.