Eminema napadaju zbog teksta nove pjesme: "Ovo je nisko, čak i za tebe"

Screenshot: YouTube

Eminem i njegova nova pjesma Houdini trenutno se nalaze na prvom mjestu britanske top ljestvice, a ovaj slavni reper to je postigao 11. put u karijeri. Ovaj singl nalazi se na njegovom novom albumu The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), koji bi uskoro trebao izaći.

Houdin je prvi reperov hit na vrhu ljestvice od Godzille 2020. godine. Producirali su ga Eminem i njegov dugogodišnji suradnik Luis Resto, a reper u tekstu spominje incident u kojem je reperica Megan Thee Stallion upucana u stopala te naziva vlastitu djecu "derištima".

Ono što je naljutilo dio publike je upravo spominjanje Megan Thee Stallion i njenog incidenta s pucnjavom iz 2020. godine, zbog kojeg je Tory Lanez osuđen na 10 godina zatvora. On je proglašen krivim za pucanje Megan u stopala tijekom svađe u automobilu.

"Ovo je nisko, čak i za tebe", "Nisi relevantan godinama", "Iskoristio si Megan za marketing", "Ako ne pravi glazbu o zlostavljanim ženama, onda ni ne piše pjesme", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

U najavi albuma objavio je lažnu osmrtnicu za Slim Shadyja

Glazbeni spot za pjesmu izravan je hommage njegovoj pjesmi Without Me. U spotu se otvara portal iz 2002. godine te Eminem iz prošlosti dođe u sadašnjost, gdje rekreira svoj kultni spot za Without Me.

Eminem kreće u potragu za Eminemom iz prošlosti i njih dvojica se susreću s raznim osobama, poput Dr. Drea, Snoop Dogga, Shanea Gillisa i Paula Rosenberga, a sve završava borbom dva Eminema na krovu i spajanjem u jedno "čudovište".

Album Death of Slim Shady (Coup de Grâce) trebao bi izaći tijekom ovog ljeta i bit će prvi Eminemov album nakon Music to Be Murdered By iz 2020. Ranije je Eminem, u svrhu promocije albuma, u Detroit Free Pressu objavio lažnu osmrtnicu za svoj alter ego Slim Shady.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.