Emotivna objava kćeri Siniše Mihajlovića: "Teško je, tata. Treba mi tvoj zagrljaj"

Foto: Instagram

UMRO je Siniša Mihajlović, objavili su talijanski mediji. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije te nogometni trener preminuo je u 54. godini od leukemije, teške bolesti s kojom se borio godinama.

Virginia mu posvetila emotivni tekst

Od njega se opraštaju brojne slavne osobe, kao i obitelj. Na društvenim mrežama oglasila se njegova najmlađa kći Virginia. 24-godišnjakinja je podijelila nekoliko fotografija s ocem i posvetila mu emotivni tekst.

"Teško je, tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomiješan s tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao tu. I svatko tko te poznaje zna na što mislim", napisala je te dodala:

"Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmjernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja života. Nakon što si otkrio svoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati svojoj kćeri i mnogo više."

"Previše boli, previše"

Opisala je i njihov odnos te se osvrnula na ljubav koju joj je otac davao.

"Volio si me neizmjerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega i svakoga. Bio si prevelik. Prevelik za mene. Prevelik za nas. Prevelik za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Duša mi gori, a ja ne mogu pričati o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović.

Previše boli, previše. Volim te, tata, uvijek, uvijek, uvijek, uvijek. Vikat ću ti to svaki dan, uvjerena da će moj vapaj doprijeti do tebe. Nikada se nećemo razdvojiti. Zbogom, tata, moja velika i neizmjerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi se javiti, i dalje si mi toliko potreban", napisala je Virginia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.