Eva Longoria Parker o producentu "zlostavljaču": Marc Cherry ne bi ni muhu zgazio

"OČAJNA kućanica" Eva Longoria Parker pokušava razriješiti dramu koja je nastala nakon što je njezina kolegica Nicolette Sheridan optužila producenta hit-serije Marca Cherryja za zlostavljanje.

"Marc ne bi ni muhu zgazio"

Sama priznaje kako zna malo o optužbama svoje kolegice usmjerenim protiv producenta te kaže kako je cijela ta situacija zbunjujuća. "Činilo mi se kako Nicolette i Cherry imaju dobar poslovni odnos i oboje su jako dragi ljudi", izjavila je Eva u radijskom intervjuu.

"Marc je jako drag i zabavan i ne bi ni muhu zgazio. Znam da se jednom prilikom nešto dogodilo među njima na setu. Bilo je to prije nekoliko godina. Ja nisam bila prisutna, a danas, kada pokušam saznati što se točno dogodilo, nitko o tome ne želi govoriti", dodala je lijepa glumica. "Mislim da joj je Marc htio pokazati kako da njezin lik nešto napravi. Ali kažem, u to vrijeme nisam bila tamo", rekla je Eva.

"Bojim se da ovaj skandal ne naruši ugled serije"


"Nicolette je jako draga, bile smo bliske u vrijeme snimanja, ali je nisam vidjela od kada je otišla iz serije. Voljela bih se naći s njom i uvjeriti se da je sve u redu", dodala je Eva koja se boji da bi ovaj skandal mogao imati negativan utjecaj na seriju. "Radi se o ozbiljnoj tužbi i velikoj svoti novca. Jako volim seriju i ne bih htjela da zbog ovoga dođe na zao glas. Bila bih najsretnija kada bi sve ovo jednostavno nestalo", kazala je Eva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.