FOTO Evo kako danas izgleda Velina koja je 90-ih pjevala "Sherry Sherry", hit koji su znali baš svi

Foto: Facebook

SREDINOM devedesetih nema tko nije pjevušio pjesmu "Sherry, Sherry", koja je gimnazijalku Velinu Oršolić doslovno preko noći lansirala u zvijezdu. 

Dvadeset godina kasnije Velina je otkrila čime se bavi, kako živi, te kako gleda na svoju kratku, ali uspješnu glazbenu karijeru, piše Story.hr

Velina je danas poslovna žena i majka curice, iza sebe ima talijansku školu dizajna i život u Španjolskoj. Kad je snimila pjesmu "Sherry, Sherry" imala je tek 16 godina, a tadašnji menadžer otkrio ju je na kiosku dok je kupovala časopis.

U glazbenoj industriji nije ostala dugo jer je shvatila da od nje želi napraviti nešto što nije. "Sherry, Sherry" na kraju bio je jedini njezin hit, a priznaje da se i danas "od srca isplače od smijeha" kad vidi spot na YouTubeu. 

Priznala je i da odabir plave boje kose nije bio njezin. "Bacili su mi kosu u hidrogen i od mene napravili žutog kanarinca. Tjedan dana sam takva žuta plakala. Meni je to bio šok", rekla je.

Velina danas vodi uspješan posao, cvjetni atelje, a posljednjih godinu dana posvećena je kozmetičkom brendu koji je stvorila. "Riječ je o organskim uljnim preparatima 100% prirodnog podrijetla", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.