Evo kako izgledaju hrvatski političari nakon mjesec dana bez frizera - nije dobro

Foto: Davor Javorovic, Milan Sabic, Tomislav Miletic/PIXSELL, Hina

FRIZERSKI saloni zatvoreni su više od mjesec dana, a svi oni koji su urotnički prije nekoliko tjedana izjavljivali da naši političari idu na šišanje na crno jer su im frizure savršene, ipak su bili u krivu.

Trebalo je samo malo pričekati i kosa je izrasla do duljine koju je već nemoguće kontrolirati. Najbolji dokaz za to je premijer Andrej Plenković, čija kosa potpuno otkazuje poslušnost.

Teško je i HDZ-ovom senioru Vladimiru Šeksu.

Nije puno lakše ni SDP-ovom županu Primorsko-goranske županije Zlatku Komadini koji trenutno fura imidž starih, mudrih ljudi iz holivudskih filmova.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Čorić i ranije je imao periode s nešto dužom kosom pa izgleda ga ova faza ne zabrinjava previše. Čak je odustao i od brijanja.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još nije u kritičnoj fazi, ali njegova kosa otkriva nešto što mu ne paše. Naime, Bandić se uvijek hvali da on dela dok drugi ćore, a zaležana kosa otkriva da i on ćori.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović našao je način kako potpuno prikriti duljinu kose - zaližete je.

Iako se to možda ne vidi na prvu, čak i ministar zdravstva Vili Beroš ima puno više kose nego inače. 

Za usporedbu, ovo je fotografija iz normalnog vremena, stara nešto manje od godine dana.

Kod Garija Cappellija još nije kritično. Barem na glavi, u resoru je kaos.

Na kraju liste tri lika kojih se ovo sve očito ne dotiče ni najmanje. Kod ministara obrane i branitelja Damira Krstičevića i Tome Medveda očito je radila mašinica za šišanje.

Najveći misterij s ove liste je najmlađi ministar Josip Aladrović, čija bi se trenutna frizura mogla nalaziti na plakatima za frizerske salone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.