Evo kako možete dobiti bilo koje korisničko ime na TikToku, čak i ako je zauzeto

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka otkrio je kako se može zatražiti bilo koje korisničko ime na ovoj društvenoj mreži, čak i nedostupna imena ljudi koji više ne koriste svoje profile. U viralnoj objavi koja je prikupila više od 400 tisuća pregleda pokazao je detalje metode koju koristi.

Riječ je o slanju e-maila podršci za korisnike u kojem se pozvao na pravila o neaktivnim računima. Zatražio je da uklone postojeće korisničko ime koje je odabrao kako bi ga on mogao preuzeti. Iz korisničke podrške su uvažili njegov zahtjev i odobrili mu korištenje imena koje je zatražio.

@tallneil Replying to @damnimnotcreative how to get the username you want #usernames #domains #creators #creatortips #tiktokcreators ♬ original sound - Neil Shankar

"Hvala ti, upravo sam ovo isprobao", "TikTok mi je upravo dao ovo ime koje vidite", "Sad ću ja uzeti tvoje korisničko ime", samo su neki od komentara ljudi. Mnogi su ga pitali postoji li ovakav trik za Instagram, ali on im je odgovorio da je na toj platformi mnogo teže ovo uraditi.

Pročitajte više