Evo što Hrvati najčešće poklanjaju za Valentinovo. Jednu stvar svi žele dobiti

Foto: Press

SRETNO zaljubljene i ovog Valentinova čekaju iste slatke muke - što pokloniti voljenoj osobi, čime je iznenaditi i kako nadmašiti prošlogodišnji poklon. Često čujemo kako se poklanjaju neke slatke sitnice, ali i da je najvažnije zajednički provesti vrijeme pa se oko Valentinova planiraju i neke zajedničke aktivnosti te putovanja.

Odlučili smo provjeriti što Hrvati najčešće poklanjaju za Valentinovo, što smatraju idealnim poklonom te koji im je možda ostao u lošem sjećanju. Možda vas upravo iskreni odgovori naših sugovornika inspiriraju za originalni poklon kojim ćete oduševiti voljenu osobu.

Plišane igračke i šalice imaju rok trajanja

Maja (24) iz Zagreba kaže kako već posljednja dva Valentinova traži poklon u kojem će oboje uživati. "Poklanjala sam uglavnom plišance, nešto slatko ili komad odjeće prvih godina, a slično sam i ja dobivala. No onda smo se nekako spontano počeli dogovarati što ćemo si poklanjati i uglavnom su to bile stvari za zajedničko uživanje - večera ili put i slično."

Dodaje i kako plišane igračke, šalice i privjesci sa zajedničkim fotografijama imaju rok trajanja. S njom se slaže i Ivan (31): "Na početku veze su to bile sitnice, od plišanih igračaka preko bombonijere i cvijeća do raznih parfema, a onda smo (sad već u braku) odlučili na taj dan jednostavno negdje otići i uživati u vremenu koje smo izdvojili samo za sebe."

Lana (35) kaže kako je za Valentinovo najviše puta dobila parfem, cvijeće i neki wellness vikend. "Suprug me uvijek iznenadi nečim originalnim i nikad se ne ponavlja, a ja njemu poklonim nešto što si priželjkuje - igricu za PlayStation, nove slušalice i slično."

Dodaje i kako smatra da muškarci više vole dobiti praktične stvari, koje bi si možda i sami kupili, nego personalizirane poklone poput natpisa i fotografija na majicama i šalicama, okvira s fotografijama i sličnog.

Cvijeće i čokolada je kombinacija koja ne može razočarati

Vesna (43) kaže kako joj je cvijeće najdraži poklon i da joj to jednostavno ne može dosaditi. "Svakog me Valentinova muž obraduje nekim cvijećem, a ja njega nekim slatkim paketom jer je ovisnik o slatkom pa mi i nije teško izabrati poklon. Kad smo u mogućnosti, priuštimo si i neki put jer nam je i godišnjica oko Valentinova pa nam je slavlje još slađe."

Luka (20) kaže kako je najvažnije da je poklon originalan. "Već treće Valentinovo nastojim pripremiti nešto originalno, personalizirano... A lijep buket cvijeća i čokolada ne mogu odmoći", kaže naš sugovornik te dodaje kako ovog Valentinova ipak planira pokloniti neki doživljaj.

Koji su najbolji, a koji najgori pokloni?

Naše smo sugovornike pitali i što je najgore, a što najbolje što su dobili za Valentinovo te što smatraju odličnim poklonom.

Ivan kaže kako je jedno Valentinovo dobio tri para čarapa. "Od najgorih poklona izdvojio bih tri para čarapa koje sam dobio, i to nakon što sam i za Božić već dobio nekoliko pari čarapa. Nisam mogao sakriti svoju reakciju - koja je uglavnom bila smijeh i šale na račun suprugine neoriginalnosti. Od tada više nikad nisam dobio čarape, ni u jednoj prilici!" Kao najbolji poklon izdvaja vikend-iznenađenje koje je uključivalo put i wellness koje mu je supruga priredila prošle godine.

Lana kaže kako joj je najgori poklon bio parfem, i to samo zato što je isti dobila za Valentinovo i godinu prije pa sad suprugu pripremi popis željenih parfema kako više ne bi došlo do ponavljanja s poklonima. Najdraži joj je poklon bio kad je suprug organizirao večeru iznenađenja i poklonio joj buket ruža.

Naši ostali sugovornici od najgorih poklona još izdvajaju okvir s fotografijama na kojima baš i nisu ispali najbolje, ukrasni jastuk, tavu, peglu i 200 kuna u omotnici. Kao najbolji poklon koji bi uvijek voljeli dobiti svi izdvajaju isto - putovanje ili neko zajedničko iskustvo prilikom čega mogu stvarati uspomene za cijeli život. 

Ovog Valentinova poklonite nezaboravne zajedničke trenutke

Ako još uvijek tražite inspiraciju za originalan poklon, imamo prijedlog s kojim ne možete pogriješiti.

Ovog Valentinova iznenadite voljenu osobu romantičnim ozračjem hotela Olympia Sky uz koncert Giuliana i Diktatora te svečanom večerom. Luksuzni hotel Olympia Sky u Vodicama na samo je dva i pol sata vožnje udaljen od Zagreba pa ne trebate izdvojiti puno vremena kako biste s voljenom osobom uživali u romantičnom pogledu na more i stvarali nezaboravne uspomene za cijeli život. 

Ako želite biti originalni i rasplamsati svoju ljubav, provjerite ponudu povodom Valentinova u hotelu Olympia Sky, rezervirajte svoj termin već danas i uživajte u najromantičnijim danima u godini. 

Odlična je vijest kako u hotelu Olympia Sky ljubav slave cijele veljače pa provjerite i ponudu Mjesec ljubavi, koja je dostupna čak do 28. veljače. Ovog Valentinova budite originalni i poklonite zajedničke trenutke koje ćete pamtiti cijeli život.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Olympia Vodice te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.