Evo što je Rooneyjeva supruga napravila nakon što su osvanule fotke gdje ljubi drugu

Foto: Instagram

NAKON što je bivši engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney došao u središte skandala zbog burnog izlaska s tri 21-godišnjakinje, njegova supruga Coleen navodno je otputovala u odmaralište u Walesu da bi razbistrila misli.

"Coleen se osjeća iznevjereno nakon što je vidjela fotografije svog supruga iz izlaska. To je bilo posljednje što joj je trebalo i stvarno nije sretna", rekao je izvor za magazin OK!.

"Otišla je u odmaralište da bi pobjegla od svega. Samo želi razbistriti misli. Rekla je da Wayne mora odrasti i da joj je muka od toga", tvrdi izvor. 

Podsjetimo, fotografije iz izlaska bivšeg nogometaša i djevojaka osvanule su na društvenim mrežama. Zajedno su pili, a s jednom od njih Wayne se poljubio.

Kasnije su zajedno otišli u hotel, a djevojke su sve zabilježile kamerom i objavljivale na društvenim mrežama. Zbog snimaka je naposljetku pozvao policiju, jer sumnja na to da su ga iskoristile za promociju i da je cijela situacija namještaljka. 

Inače, Wayne i Coleen su u braku 12 godina i imaju četvoricu sinova. Coleen je već nekoliko puta doznala da ju je Wayne varao. Govorila mu je da će ga ostaviti, ali dosad mu je svaki put oprostila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.