Evo tko stoji iza videa o skijašu Suadu i medi: "Sve smo snimili spontano"

Foto: Instagram; Video: Dino Ramčilović/Instagram

MALO je onih koji jučer nisu pogledali zabavni video na kojoj instruktor skijanja prati svog učenika i dere se: "Polako, desna skija, Suade. Desna skija, Suade! Lijeva, digni glavu, Suade, digni glavu! Ne u basamake, Suade, medo je tamo, medo!".

Trebala su samo 24 sata da se otkriju autori duhovitog videa, a iako su neki tvrdili da je riječ o montaži, prevarili su se. Dvojac koji stoji iza snimke je Dino Ramčilović i Suad Tabaković, koji su na skijanje otišli na Bjelašnicu.

"Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili snimiti klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba", rekao je za Klix.ba Ramčilović, instruktor sa snimke.

Tabaković je istaknuo da je zadovoljan načinom na koji je odglumio skijaša početnika, ali i da nije očekivao da će video izazvati takvu pozornost.

"Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sankali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu", dodao je Tabaković, inače višestruki državni prvak u karateu.

Na kraju je otkrio da se nije obračunao s medom, od kojeg su ga, kako kaže, dijeli metri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.