Evo tko su zapravo atraktivna plavuša Rina Dehni i Alen Macinić

Foto: RTL

U BIG BROTHER kuću sinoć su ušla dva gledateljima već poznata natjecatelja ovog showa, Rina Dehni i Alen Macinić.

Riječanka Rina rođena je 3. svibnja 1983. godine, a po zanimanju je administrativna tajnica, iako je kao mala maštala o tome da postane glumica. Nije udana, a rekla je i da nema neki hobi.

Sebe opisuje kao drugačiju, unikatnu i originalnu.

"Život počinje na kraju komfor zone i sreća prati hrabre", njen je životni moto.

Plaši se dubine, a u Big Brotheru je odlučila sudjelovati zbog izazova. Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je iskustvo, s obzirom na to da je već jednom bila stanarka Big Brother kuće koji se emitirao s dalekog Tajlanda.

U Kući će joj najviše nedostajati mobitel, jer, kaže, voli biti povezana s dragim ljudima, a iz takta je, priznaje, ništa neće moći izbaciti.

Alen Macinić rođen je 29. ožujka 1979. u Puli, a najpoznatiji je kao Svizac iz prve sezone Big Brothera. Hobiji su mu briga o cvijeću i treniranje.

U Big Brother kuću odlučio je ponovo ući zbog novca, ali i zabave. Njegova najbolja osobina kojom će se isticati u Kući su, kako kaže, vedrina, a njegov životni moto je "La vita e bella".

U BB kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica i pas. Iako je kao dijete želio postati policajac, Alen ne voli sukobe te ih često izbjegava. Priznaje kako nema posebnu taktiku za pobjedu, ali ako pobjedi, novčanu nagradu će pametno uložiti.

Alen je zaposleni poduzetnik, no ne voli robovati dnevnim obvezama i rasporedu. U Kući ga iz takta može izbaciti neurednost te ga to najviše živcira, a rastužuje ga ružno ponašanje. Za sebe kaže da je super, dobar, najbolji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.