Fabijan iz Supertalenta suprugu je upoznao u srednjoj: "Svima želim ovakvu vezu"

Foto: Instagram

GLUMAC Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija showa Supertalent. To mjesto preuzeo je od Janka Popovića Volarića.

Fabijan se krajem svibnja vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović. Ceremoniju su imali u Motovunu. Glumcu je kum bio kolega Nikola Baće, a u svatovima je pjevao Saša Lozar.

Skupa su od srednje škole

Njihova ljubavna priča započela je još u srednjoj školi. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, dok je Fabijan magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom periodu bili su u vezi na daljinu.

"Tijekom srednje škole imali smo najviše vremena jedno za drugo. To se tijekom studija promijenilo jer se na Akademiju dolazi u deset ujutro i odlazi u devet navečer, imaš samo sat vremena pauze i tada bismo se viđali. Naučili smo se na takav život pa se sada dobro nosimo s našim šarenim rasporedima", rekao je ranije Fabijan za Story.

"U vezi nema mjesta ljubomori"

Fabijan često objavljuje fotografije sa svojom odabranicom i ne krije koliko su zaljubljeni.

"Ja sam miran i moja djevojka je top. Ona je zaista predivna osoba, zna čime se bavim i što to sa sobom nosi pa nemamo problema s ljubomorom i opsesivnosti", rekao je.

Budući da su prohodali u srednjoj školi, Karla i Fabijan odrasli su zajedno. Kaže da je za kvalitetnu vezu najbitnija zdrava komunikacija.

"Ne možete očekivati da će vam biti super ako nećete razgovarati o svemu i međusobno se slušati. Ljubomora je sigurno ponekad dobar poticaj i znak da je nekome stalo. Mogu vam reći da sam definitivno najbogatiji čovjek na svijetu jer imam osobu koja me razumije, koju ja razumijem i s kojom sve divno funkcionira. Zaista bih svima želio lijepu vezu kao što je naša", kaže glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.