Fabijan zlatnim gumbom odveo plesače u finale. Maja: Ovo je za pobjedu u Supertalentu

Foto: Press

Zlatni gumb za direktan prolazak u finale ovoga je puta bio u Fabijanovim rukama, a među jakom konkurencijom odlučio je svoju zlatnu ulaznicu za finale pokloniti plesačima Janu Hajsoku i Sonji Bonačić koji nastupaju pod imenom Crowd Control.

Kada je Fabijan udario zlatni gumb, studijem se prolomio pljesak, a plesači su mu doletjeli u zagrljaj.

"Vaša vještina je neupitna, dakle to je vama u malom prstu. Ono što je večeras u meni probudilo nevjerojatne osjećaje je vaša dubinska senzualnost koju vas dvoje imate ponaosob, a i zajedno. Ti kao muškarac zaista taj temelj daješ svojoj ženi da ona raste i bude na najvišoj poziciji. Ne znam kako drukčije da vam pokažem koliko mi je dobro, osim svojim gumbom, da ih imam deset, deset bi ih stisnuo", oduševljeno je opisao Fabijan. I ostatak žirija bio je očaran pokretima i pričom koju su Jan i Sonja stvorili na pozornici.

@supertalent ''Bili ste predobri, ovo je točka za finale.'' 🙌🏻 #fyp #foryou #SupertalentHR #Supertalent #gottalent #semifinals ♬ original sound - Supertalent

"Ajme divno, kako je ovo moguće?" uzvikivali su članovi žirija tijekom njihovog nastupa.

"Nije nam jasno kojom to fizikom, kojom silom to radite... Ovo je bila točka ne za zlatni gumb, nego za pobjedu Supertalenta", rekla je Maja. "Ovo je točka za finale ili vrh finala", složio se i Bilman.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.