Faca princa Williama na ovoj fotki potaknula tračeve: "Nije sretan što je tamo"

Foto: EPA

PROTEKLOG vikenda najzanimljivije fotke u britanskim medijima bile su one s krštenja malenog Archieja, sina princa Harryja i Meghan Markle. Maleni Archie kršten je u subotu na tajnoj ceremoniji u dvorcu Windsor, a roditelji su imena kumova i detalje događaja odlučili zadržati u tajnosti.

Fotke s krštenja analiziraju se na društvenim mrežama, a brojnim korisnicima Twittera za oko su zapeli izrazi lica princa Williama i Kate Middleton.

Kiseli izraz lica princa Williama jedna je od top tema na Twitteru, a mnogi ga povezuju s navodnim lošim odnosima među prinčevima i njihovim suprugama. Korisnici društvenih mreža kažu da princ izgleda ljutito, dok njegova supruga ima lažni osmijeh.

"Williamu definitivno nije drago što je tamo", pišu obožavatelji kraljevske obitelji na Twitteru.

Također, korisnici Twittera pišu da je nemoguće ne primijetiti nelagodu na licima Williama i Kate dok poziraju s obitelji. Već se mjesecima šuška da su dva prinčevska para u katastrofalnim odnosima, a tračevi su dobili novu dimenziju kada su se Harry i Meghan odselili iz zajedničke palače i prekinuli suradnju s Williamom i Kate na humanitarnim projektima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.