Fani i legenda Reala vezu su potvrdili lani, a ljeto su proveli u Hrvatskoj

Foto: Instagram

FANI STIPKOVIĆ i Fernando Hierra otkrili su da čekaju dijete godinu dana nakon što su službeno potvrdili vezu. 

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se", ispričala je Fani lani.

"Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi", dodala je. Kada je prvi put potvrdila njihovu vezu, rekla je da o vjenčanju ne razmišljaju. "Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka bude što treba biti", rekla je.

Sredinom prošle godine otkrilo se da su ipak zaručeni. Hierro ju je navodno zaprosio u božićno vrijeme, a poklonio joj je veliki Tiffany dijamant. Prvu zajedničku fotografiju objavili su na Valentinovo, a ovo su ljeto zajedno proveli u Hrvatskoj.

S Realom osvojio 17 trofeja

Hierro se 2019. godine razveo od supruge Sonie Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

Kao igrač Real Madrida osvojio je 17 trofeja, a među njima pet za najbolju momčad španjolskog prvenstva i tri za Ligu prvaka. U tom je klubu započeo i trenersku karijeru na mjestu pomoćnika trenera, a kasnije je vodio Oviedo i kraće vrijeme bio izbornik i sportski direktor španjolske reprezentacije.

U listopadu prošle godine otkrilo se da se vraća nogometu u ulozi sportskog direktora meksičkog Chivasa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.