Fani Stipković se seli u Meksiko? Njezin zaručnik Fernando Hierro dobio novi posao

Foto: Instagram

SPORTSKA novinarka Fani Stipković na društvenim mrežama pohvalila se kako je njezin zaručnik i budući suprug, legendarni nogometaš Fernando Hierro dobio novi posao.

Hierro, koji se posljednjih godina povukao iz javnosti, sada se vratio na nogometnu scenu i radit će kao sportski direktor u ekipi Deportivo Guadalajara u Meksiku, zbog čega se Fani možda bude morala preseliti iz Španjolske. Ovaj klub mnogima je poznat po imenu Chivas, a smatra se najpopularnijim meksičkim klubom.

Naša sportska novinarka i slavni sportaš upoznali su se na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala je napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizatorima, a kako je objasnila, "sudbina je nju i Fernanda natjerala da se povežu, počnu razgovarati i na kraju provode vrijeme upoznavajući se".

Hierro ju je navodno zaprosio još prošle godine u božićno vrijeme, a poklonio joj je veliki Tiffany dijamant. Ovog ljeta je fotografijama pokazala da je zaručnika dovela u domovinu. Fani je za svog dragog rekla da je "kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca, koja puno razmišlja o drugima ne razmišljajući često o sebi".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.