Fanovi Taylor Swift ne prestaju pričati o haljini u kojoj je proslavila rođendan

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Taylor Swift proslavila je u srijedu svoj 34. rođendan sa svojom najboljom prijateljicom Blake Lively u New Yorku. Paparazzi su Taylor i Blake ulovili kako ulaze u restoran Freemans držeći se za ruke, a poslije su se zaputile u noćni klub The Box na Manhattanu.

Slavljenica je nosila kratku i blještavu crnu haljinu brenda Clio Peppiat, koja košta 2335 dolara. Haljina na sebi ima dizajn noćnog pejzaža - veliki srebrni mjesec sa šljokicama te svjetlucave zvjezdice i oblake. Preko haljine je nosila bundu, no pred fotografima je otkrila ramena i tako jasno dala do znanja da želi da se vidi dizajn haljine koju nosi. Inače to ne bi bio pretjerano bitan detalj, no kad je Taylor Swift u pitanju - priča je sasvim drugačija.

Novi album?

Naime, neki swifitieji, kako se nazivaju njeni obožavatelji, vjeruju da Taylor tom crnom haljinom najavljuje novu verziju albuma Reputation (Taylor's Version). Fanovi misle da je spomenuta haljina dokaz novog albuma jer je Taylor prošle godine na dodjeli nagrada MTV VMA plavim kombinezonom s istim motivima najavila album Midnights. Inače, svaki od albuma Taylor Swift veže se uz određenu boju. Crna, zlatna i srebrna prepoznatljive su boje albuma Reputation. 

Lively (36) je također bila sva u crnom, što je potaknulo dodatna nagađanja. Već se mjesecima nagađa da će Swift upravo u prosincu najaviti reizdanje jednog od svojih najuspješnijih albuma svih vremena.

Lively i Swift već su čitavo desetljeće najbolje prijateljice te se često zajedno pojavljuju na raznim događanjima. Zajedno su radile i na nekim Taylorinim glazbenim pothvatima. Zadnje su viđene na londonskoj premijeri Beyoncé's Renaissance: A Film Beyoncé 30. studenog. Podsjetimo, Blake je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, dok Taylor ljubi Travisa Kelceja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.