Fanovi Taylor Swift okupirali ulice Beča: "Ovo vam je tako glupa ideja"

Foto/Screenshot: EPA/TikTok

Nakon otkazanih koncerata zbog straha od terorističkog napada, fanovi Taylor Swift okupirali su ulice Beča gdje su se družili i glasno pjevali njezine pjesme. Snimali su se i objavljivali videa na TikToku. "U tišini plačemo, ali glasno pjevamo", napisala je jedna obožavateljica. 

@andjela_sekulic We are heartbroken #taylorswift #theerastour #wien #theerastourtaylorswift ♬ original sound - andjela_sekulic

"Neustrašivi smo"

"Ne mogu nas slomiti", napisala je jedna tiktokerica. "Mržnja ne može pobijediti", javila se još jedna obožavateljica. 

@joeprutjes Fearless 🫶🏼 #taylorswift #taylornation #vienna #taylorswifterastour #swifties #erastour ♬ origineel geluid - Joep Rutjes
@mich.taylorsversion #tstheerastour #taylorswift #vienna ♬ suono originale - Mich🪩

"Ovako zacjeljujemo svoje rane", napisala je jedna djevojka u svom videu.

@emllure Long live all the magic we made ✨ #taylorswift #vienna #erastourvienna #therrastour #erastour #swiftie #taylorsversion #fyp #foryou @Taylor Nation @Taylor Swift @The Eras Tour ♬ original sound - Emma Llure
@lextravel24 VIENNA - Alle 3 Konzerte von Taylor Swift sind abgesagt 😭 #wien #taylor #swift #taylorswift #konzert #absage #terrorgefahr #albertundtina #shakeitoff #vienna #swiftie #albertina #afterwork #aperol #event #wednesday #albertinamuseum #sad #no #erastour @Taylor Swift ♬ Originalton - Leni | travel 🌺

Neki korisnici TikToka su ih podržavali te izražavali žaljenje što i oni nisu s njima u toj gomili ljudi: "Šaljem puno poljubaca za vas", "Ovo je tako slatko".

No, bilo je i onih koji su osudili njihovo ponašanje. "Glupa je ideja sada se okupljati i stvarati gužvu kad ne znate što se sljedeće može dogoditi", "Ovo je najgluplja stvar koju ste mogli napraviti", "Ovo uopće nije pametno, tko zna što se može dogoditi", bili su neki od komentara ljudi koji smatraju da situacija još nije sigurna. 

Beč nudi razočaranim fanovima besplatne ulaze u klubove, hranu i poklone

Beč je danas odlučio pružiti utjehu brojnim obožavateljima koji su stigli iz raznih zemalja Europe i svijeta. Na službenim stranicama grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posjetitelje s kupljenim kartama za koncert.

Grad je također omogućio besplatan ulaz na stadion Wiener Stadionbad za sve koji pokažu kartu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno ući u neke klubove uz kupljenu kartu. Također, neki ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz predočenje ulaznice za koncert, a jedna trgovina nakita dijeli besplatne ogrlice.

Taylor Swift će ipak nastupati u Londonu

Njezini fanovi bili su uplašeni i da će se otkazati zakazani koncerti u Londonu, no britanska policija priopćila je da ništa ne ukazuje na to da bi planirani napad na koncert pjevačice Taylor Swift u Beču mogao utjecati na njezine koncerte sljedećeg tjedna u Engleskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.