Fanovi zabrinuti za Jet Lija nakon što se na internetu pojavila fotka na kojoj je neprepoznatljiv

Foto: Press

FANOVI su zabrinuti za zdravlje Jet Lija nakon što se na internetu pojavila njegova nova fotografija, nastala u hramu na Tibetu.

Majstor borilačkih vještina i zvijezda akcijskih filmova još 2013. godine otkrio je da pati od hipertireoze, kao i od srčanih problema, a njegovom stanju nimalo nisu pomogle ni ozljede sa seta tijekom godina glumačke karijere.

Hipertireoza je stanje u kojem štitnjača proizvodi previše hormona tiroksina, a simptomi uključuju  nagli gubitak težine, brz ili nepravilan rad srca, znojenje, slabost mišića, nervozu ili razdražljivost.

Tijekom nedavnog posjeta Tibetu, 55-godišnja zvijezda filmova kao što su Romeo mora umrijeti, Jedan jedini, Plaćenici i mnogi drugi, zabrinula je fanove svojim izgledom.

Kako piše The Hollywood Reporter, nakon što je Jet Li otkrio svoje probleme sa zdravljem, njegov doktor objavio je izjavu u njegovo ime u kojoj je rekao da će ostatak života provesti u invalidskim kolicima nastavi li snimati akcijske filmove.

Nakon toga čak je priznao da ne može dugo stajati na mjestu, a 2016. je izjavio kako se nije povukao iz glume zbog zdravstvenih razloga, nego da bi se posvetio humanitarnom radu.

Nakon što je postao poznat u Kini i Hong Kongu, Lee se probio u Hollywoodu ulogom negativca u Smrtonosnom oružju 4.

Unatoč umirovljenju, Jet Li nalazi se na popisu zvijezda nadolazećeg Disneyeva remakea Mulana, koji bi u kina trebao stići 2020. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.