Fanovi zbog Harryjeva komentara uvjereni da je Meghan rodila prije dva tjedna

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANCIMA nije baš najbolje sjela činjenica što su o dolasku kraljevske bebe na svijet doznali tek nekoliko sati kasnije, a nakon prvog službenog pojavljivanja Harryja i Meghan s bebom zbog jednog njegovog komentara neki su uvjereni da se njihov sinčić rodio dva tjedna ranije. 

Kad su kraljevski par pitali kome beba više sliči, Harry je odgovorio da se još ne zna jer "svi kažu da se bebe puno mijenjanju u dva tjedna". 

"Pratit ćemo kako se mijenja kroz sljedeći mjesec, ali zasad se njegov izgled mijenja svaki dan pa tko zna", rekao je on. 

Neki su fanovi predoslovno shvatili komentar da se bebe puno mijenjaju u dva tjedna pa su zaključili da se Harryju omakla potvrda da je beba rođena prije dva tjedna. 

"Puno se mijenjaju u dva tjedna? Nije li beba rođena u ponedjeljak? Kakva panika na njihovim licima kad mu je izletjelo", "Harry kaže da se beba promijenila u dva tjedna, zar nije navodno tek rođena?", "Siguran sam da je Harry rekao da se beba promijenila u dva tjedna, mislio sam da je rođena prije dva dana", pisali su neki na društvenim mrežama. 

>>>Meghan i Harry otkrili ime sinčića<<<

>>>Ime sina Meghan i Harryja na presladak je način povezano s princem Georgeom<<<

>>>Harry na fotkama s bebom napravio ono što Williamu i Charlesu nije palo na pamet<<<

Zbog navodne pogreške PR-a, obavijest o rođenju bebe nije stigla svima. PR tim je navodno mailove o trudovima poslao u 13 sati u ponedjeljak, no oni su nekima došli tek u 14 sati, nekima na vrijeme, a nekima - nisu uopće. Mnoge to objašnjenje nije zadovoljilo zbog toga što je Meghan zapravo rodila rano ujutro. Tako, dok je Meghan bila u bolnici, britanska javnost nije imala pojma o tome, što se mnogim Britancima čini nedopustivim.

Zbog toga je nastao kaos u britanskim medijima, a neke novinare, poput BBC-jevog veterana Nicholasa Witchella, takve nejasne informacije potpuno su zbunile pa je bilo kaosa i u javljanjima uživo. Neki su javljali da je Meghan u trudovima, neki da je Meghan već rodila, a za to vrijeme, piše Daily Mail, neki izvori iz palače su i dalje nijekali porođaj.

Samo sat vremena nakon svega toga na službenom Instagram profilu Harryja i Meghan objavljena je vijest o rođenju bebe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.