Fanovima Oasisa otkazane rezervacije nakon što je najavljena turneja, javio se hotel

Foto: Lily Straud/Linkedin

Obožavatelji Oasisa bijesni su nakon što su im otkazane hotelske rezervacije. Naime, lanac hotela optužen je da je pokušao zaraditi na nastupima Oasisa, koji su na rasporedu sljedeće godine, tako što su otkazali rezervacije ljudima koji su rezervirali sobu prije nego što je bend najavio turneju, piše BBC.

Iz hotela kažu da je došlo do tehničke pogreške

Lily Stroud iz Newcastlea rekla je da je rezervirala sobe za dva vikenda u hotelu Maldron u Manchesteru u srpnju 2025. nakon što se nagađalo o povratku benda. No hotel je otkazao njezine rezervacije nakon najave turneje, a kao razlog otkazivanja navode "tehničke pogreške". Iste sobe sada su navedene kao nedostupne. 

Glasnogovornik hotela Maldon rekao je da je to "problem prebukiranosti", a ne pokušaj "preprodaje soba po prenapuhanim cijenama", dodajući da će sve rezervacije napravljene prije 26. kolovoza biti ispoštovane.

Kažu da je tehnička pogreška u ponedjeljak i utorak dovela do znatno više rezerviranih soba nego što ih je bilo dostupno. Isto tako, zbog tehničkog problema dijelu ljudi dozvoljeno je da u utorak rezerviraju sobe po višoj cijeni te dodaju da će te rezervacije biti otkazane.

Bijesni su oni koji u Manchester idu iz drugih razloga

Lily Stroud, koja za sebe kaže da je ogromna obožavateljica Oasisa, kaže da su ona i njezina mama rezervirale sobu u Manchesteru u nedjelju. "Mislili smo, ako je besplatno otkazivanje, zašto ne, jer znamo kakva bi bila potražnja", rekla je. Nakon što je turneja najavljena, hotel je poslao e-poštu njoj i mnoštvu drugih obožavatelja da su rezervacije bile neuspješne.

Lily je izravno nazvala hotel i rečeno joj je da je njena rezervacija i dalje u sustavu, a kasnije su joj pak rekli da ju ne mogu pronaći. "Očekivala sam to", rekla je te dodala da je frustrirana. 

George Snape rekao je da je "prilično ljut i stvarno razočaran" nakon što su otkazane rezervacije koje je napravio zbog vjenčanja iduće godine u Manchesteru. "Mislim da su samo postavljali cijene za Oasis", rekao je.

Oasis potvrdio turneju

Oasis je u utorak objavio da će se ponovno okupiti na turneji u 2025., a braća Gallagher potvrdila su datume u Londonu, Manchesteru, Cardiffu, Edinburghu i Dublinu, iako su glasine kružile dan ranije nakon što je bend objavio sliku datuma na kojoj je pisalo "27.08.24" na svojim društvenim mrežama. Oasis će nastupiti na Heaton Parku u Manchesteru 11., 12., 19. i 20. srpnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.