Fashion.hr: Tematske modne večeri na avangardnoj lokaciji

HRVATSKU modnu jesen i ove će godine obogatiti modno događanje Fashion.hr. U tri tematske večeri, neslužbenog naziva "Glamour", "Chic" i "Avangard", svoje vizije prezentirat će neka od najkvalitetnijih dizajnerskih imena u zemlji: Ivica Skoko, Envy room, Zoran Mrvoš, Nataša Kos, Robert Sever, Igor Galaš, Ivica Klarić, Stjepan Čuka, Branka Donassy, I-Gle, Ivana Barač, Ivona Martinko i XD Xenia Design.

Na originalnoj i avangardnoj lokaciji Stare tvornice Zagrepčanka etabliranim imenima pridružiti će se i dva mlada dizajnera u sklopu programa Fashion.hr+ čiji je cilj podupirati neafirmirane modnim talentima. Jedna u nizu novosti ovogodišnjeg Fashion.hr-a jest publika koju će uglavnom pozivati dizajneri osobno, dok će Fashion.hr koncept koordinirati medije, sponzore i VIP goste.

"Odjeća nije samo igra već životni put"

"Promjena je riječ koja je fenomenološki obilježila globalno društvo u ovoj godini stoga mi u Fashion.hr konceptu također biramo promjenu kao svoju nit vodilju za budućnost. Godinama smo odlučno i suvereno radili na decentralizaciji hrvatske mode zahvaljujući gradovima kao što su Varaždin i Zadar ali sada je vrijeme za direktan i snažan fokus na same dizajnere. Tematski smo podijelili večeri koje se razlikuju po profilima publike, dizajnerske pozivnice činiti će više od 70 posto svih uzvanika dok će poznate osobe također pozivati dizajneri osobno", komentirao je Vinko Filipić nove kreativne i logističke odluke.

"Odjeća nije samo igra već životni put svih dizajnera koje predstavljamo, analogno tome svoje nove ciljeve shvaćamo vrlo ozbiljno, a u tome nas s punom potporom prate brojni sponzori", zaključuje Filipić. Generalni pokrovitelj Fashion.hr-a je Dove koji već gotovo dvije godine podupire "Kampanju za stvarnu ljepotu" namijenjenu povećanju samopouzdanja "stvarnim" ženama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.