Fatalna Saška koja je snimala seks sa svećenikom ponovno uhićena nakon sedam dana na slobodi

Foto: Instagram

SAŠKA KOVAČEVIĆ iz Modriče, koju se sumnjiči da je porno snimkama ucjenjivala fratra I.K, nakon sedam dana na slobodi uhićena je i vraćena u pritvor u Doboju.

Uhitila ju je sudska policija nakon 24-satne potrage, po nalogu Okružnog suda u Doboju. Tužiteljstvo je tražilo da se ona i njen dečko Vasiljević vrate u pritvor. On se sam javio u KPZ Doboj, dok je Saška pokušala pobjeći pa je izdan nalog za njeno uhićenje, javlja Slobodna Bosna.

Saška, Vasiljević i Milo Joksimović optuženi su za sudjelovanje u ucjeni fratra za 250.000 konvertibilnih maraka (oko milijun kuna), svima su određene mjere zabrane napuštanja boravišta. Nakon što se tužiteljstvo žalilo, Kovačević i Vasiljeviću je određen pritvor, dok se Joksimović brani sa slobode.

Njih su troje uhićeni u kolovozu 2017. godine u sklopu akcije Steroid, pod sumnjom da su ucjenjivali fratra I. K.-a, koji je detaljno opisao kako mu je Kovačevićeva izjavljivala ljubav sve dok on nije poklekao i prekršio celibat. Upoznao ju je kao maloljetnicu, a s vremenom su se sprijateljili. Najprije je od njega posudila 7000 maraka, a već tad mu je predlagala da se upuste u ljubavnu vezu što je on odbio. Kad je imala 20, rekla mu je da ga voli i da želi seksualni odnos s njima.

Tvrdi da se opirao, no ipak se s njom sastao u župnom domu u kojem je stanovao. Popili su nekoliko pića, a onda otišli u spavaću sobu. Lisicama ga je vezala za stolac i stavila mu fantomku na glavu, pod izgovorom da ju je sram da je vidi golu. Svećeniku se učinilo da je s njima još netko u sobi.

Bio je u pravu jer se zapravo seksao s drugom ženom, a Saška je sve to snimala i ucjenjivala ga snimkom. Svećenik je odbio dati novac jer je znao da mu se ne vidi lice na snimci.

Međutim, nedugo nakon toga ponovno su se sreli i Saška ga je upoznala s djevojkom s kojom je zapravo spavao. Razmijenili su brojeve i ta djevojka je došla u njegov župni stan. Pili su misno vino, a svećenik je otkrio da se nakon jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je iskoristila situaciju, popela se na njega i ponovno su se seksali, da bi oni zatim ponovno ucjenjivali svećenika novom snimkom.

Saška je navodno na njegovu adresu naručivala garderobu i telefone i govorila mu da to mora platiti ili će imati problema. Kada svećenik sve to više nije mogao podnijeti, obratio se policiji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.