Fiennes na snimanju "Koriolana" bio nezadovoljan oživljavanjem Butlera

NEKOLIKO posljednjih scena filma "Koriolan" snimljeno je prošlog tjedna u Crnoj Gori, prije negoli su Gerard Butler i Ralph Fiennes stigli u Dubrovnik, odakle su se zaputili na filmski festival u Cannesu. Blic piše kako su zadnji dani beogradskog snimanja "Koriolana" izgledali poprilično krvavo - snimale su se zahtjevne scene velikog obračuna Butlera i Fiennesa.

Fiennes, koji je ujedno i redatelj "Koriolana", navodno nije bio zadovoljan scenom u kojoj se, u vojničkim uniformama, on i Butler tuku i bore noževima dok krhotine stakla lete oko njih, kao ni scenom oživljavanja Butlera. "Upropastili smo scenu od samog početka. Molim vas da mi skrenete pažnju na ovakve stvari. Idemo ponovo!", viknuo je Fiennes ekipi dok su tehničari u hotelu "Jugoslavija" ponovno pripremali eksploziju kojom započinje scena. "Ne znam što trebam raditi. Trebam biti mrtav na par sekundi, a zatim se osvijestiti?", pitao je Fiennesa zbunjeni Butler, nakon čega mu je ovaj strpljivo objasnio kako scena treba izgledati.

Ranjenog Fiennesa, koji je utjelovio Koriolana, iz zapaljene zgrade izvlači jedan od njegovih generala, kojeg je utjelovio Dragan Mićanović koji kaže: "U svakoj sekundi ovog filma Fiennes točno zna što želi. Da, on viče na snimanju, ali samo kada nešto ne ide po planu".

"Nemam pojma koliko je `Koriolan` dobar. Kako to da znam u ovom trenutku? Obuzimaju me različiti osjećaji, zaista ne znam... Postoje dani kad sam sretan zbog napravljenog posla, a ima dana kad mislim da sam promašio suštinu, zbog čega sam vrlo razočaran", kazao je Fiennes srpskim novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.