Fotka bora s nerazvikanog hrvatskog otoka hit je na Fejsu, odmah ćete vidjeti zašto

Foto: Alan Grubelić

HRVATSKA je puna skrivenih ljepota koje često ne dobivaju pažnju kakvu zaslužuju, a upravo njima posvećena je sve popularnija Facebook grupa Tajanstvena Hrvatska.

"Vi ste istraživači! Ostalo je još čuđenja oko nas. Ova je zajednica posvećena svim ljepotama i pričama kojima Hrvatska obiluje", stoji u opisu grupe koja već sad broji više od 90 tisuća korisnika Facebooka.

U sve popularnijoj grupi najviše pažnje danas je privukao kadar bora s nerazvikanog, ali prekrasnog otoka Vrgade, udaljenog oko 6 nautičkih milja od Biograda. "Ovaj bor na otoku Vrgadi već godinama prkosi buri, jugu, gravitaciji... Neka tajanstvena sila ga drži da ne padne... čudo od bora", napisao je Alan Grubelić uz fotografiju koju je objavio u grupi, a za koju je dobio više od 2.7 tisuća lajkova te koja se odmah počela dijeliti.

I mnogi drugi svjedočili su izdržljivosti bora. "Već nekoliko godina posjećujemo Vrgadu, ali ne da se", jedna je od reakcija, a neki su u komentarima podijelili i fotografiju bora iz drugih perspektiva.

A ovako je navodno isti bor izgledao 2016.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.